היי אני חדשה..:)

BARSASOS

New member
היי אני חדשה..:)

היי, קוראים לי בר ואני בת 12. אני ממש מאושרת עכשיו כי הצלחתי להרשם!..חח אני מאוד אוהבת את ליאל בגלל ..ולא רק בגלל הקול. היא מאוד מאוד נחמדה! עכשיו אתם בטח שואלים מאיפה לי? אז ככה, אמא של חברה שלי היא המנהלת של ליאל (אמרגנית , מנהל, מפיקה...איך שתרצו לקרוא לזה..חח), וכמו שאתם בטוח יודעים, לליאל יש המון הופעות בחו"ל - במיוחד בגרמניה..אז השנה היה את האירוע (שאם אני לא טועה יש כל שנה..) של UNESCO שזאת אגודה בינלאומית לילדים נזקקים, אז ליאל הייתה אמורה להופיע שם והם רצו ילדים. כמובן שחברה שלי (הבת של המנהלת של ליאל) ואח שלה טסו, ועוד בני דודים והבנים של הנהג ובני דודים שלהם. אז משום מה (לא זוכרת מה..) הם היו צריכים עוד ילדה אז התקשרו אליי...אני זוכרת שבדיוק הייתי בצימר בכינרת (בחופשה) ואמא של חברה שלי התקשרה לאבא שלי ואני שמעתי והתחלתי לצרוח כמו משוגעת והתחרפן...חחחחח.. אז בקיצור טסנו פעם אחת ואז רצו אותנו שוב אז טסנו שוב (ממש לא מזמן..איזה חודש חודשיים...), אבל הפעם הפחיתו כמה ילדים..:))) עוד חודשיים אנחנו טסים לרומא..איזה כיף!!! בקיצור אני רואה את ליאל בחזרות וכמובן בטיסות ובכל השהות שם והיא ממש ממש ממש נחמדה!!!! ודרך אגב...אני מוכנה להישבע שהכל אמיתי ולא המצאות ואני מוכנה אפילו לסרוק תמונה (כשאני אפתח אותן) שליאל מופיעה בה..ואני צילמתי..(מי שרוצה שיכתוב לי בהודעה פרטית ואני יביא לו את המסן שלי ואני אשלח לו אפילו את השיר שהקלטנו ושרנו בגרמניה..) אני מואד מקווה להשתלב כאן בפורום...ו...זהו! בר

nitzan111

New member
היי בר

ברוכה הבאה ( כתבתי לך גם בהודעה הקודמת כי לא ראיתי את זאת. בטוח שתשתלבי

BARSASOS

New member
תודה...

תודה רבה!!! אני אשמח אם כולכם תרשמו את שמכם ואת גילכם כדי שאני ואולי עוד חדשים ידעו מי זה מי... כי לפי מה שראיתי כולכן גדולות...חחח ואני מקווה שקראתם את כל ההודעה הארוכה שלי..ושאתם מאמינים לי..כי זה חשוב לי.. אני לא רוצה שיחשבו שאני איזו מפגרת שאוהבת להמציא סיפורים או משהו..חחח אז בבקשה תכתבו את השם והגיל.. תודה, בר.

nitzan111

New member
אני ניצן

בת 18! ברור שאני מאמינה. אבל לא הבנתי רק דבר אחד, כתבת משהו על חו"ל, היית איתן בחו"ל? בכל מקרה כיף לך. אני זוכרת שפעם הייתה כתבה גדולה על ליאל ב-7 ימים וכתבו שם שהחיים של אירית טנהנגל היו יכולים להיות טלנובלה או משהו כזה, אני לא ממש זוכרת את הסיפור. ותמיד נשמח לתמונות.

BARSASOS

New member
ניצן..

כן טסנו להופיע בחו"ל..בגרמניה.. היה משהו בגיא פינס על ליאל ואני חושבת שהראו אותנו שם..זה מה שאמרו לי ..לא יודעת.. לא ראיתי את הכתבה... כן...השם משפחה של חברה שלי זה טנהנגל (חחח..הולנדי..)

היי :)

אני הדר,בת 15 מפ"ת. ואני אחת המעריצות הכי הכי הכי של ליאלוש =]] אממ... כייף לך,כל כך כייף לך שהיית בהופעה שלה... =] ו... השתלבות מהנה =]

BARSASOS

New member
תודה רבה...

תודה רבה.. לא הייתי בהופעה...הופעתי גם..חח ועוד חודשיים אנחנו טסים לרומא...:)))) מישו כאן פגש אותה

Sckkk

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

השתלבות מהנה

למעלה