היי...אני חדשה.... ולא מאמינה שיש פורום שלם של נשים כמוני. השוקיסטית. ועוד בקול רם??
H hot chilly New member 30/5/05 #1 היי...אני חדשה.... ולא מאמינה שיש פורום שלם של נשים כמוני. השוקיסטית. ועוד בקול רם??
ג גאטו נגרו New member 30/5/05 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif אני חושבת שההפתעה זה הדבר שהכי משותף פה לכולם זה בסדר, מתרגלים. וגם לומדים להנות מהייתרונות - למשל זה שאפשר להפגש עם אנשים שחושבים כמוך...
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif אני חושבת שההפתעה זה הדבר שהכי משותף פה לכולם זה בסדר, מתרגלים. וגם לומדים להנות מהייתרונות - למשל זה שאפשר להפגש עם אנשים שחושבים כמוך...
O orengolan New member 30/5/05 #4 למה רק נשים? יש פה הרבה גברברים, למרות שהשם של הפורום קצת מטעה. אז מה הסיפור שלך? למה את לא רוצה זאטוטים?
למה רק נשים? יש פה הרבה גברברים, למרות שהשם של הפורום קצת מטעה. אז מה הסיפור שלך? למה את לא רוצה זאטוטים?
M magicgirl1983 New member 30/5/05 #5 ברוכה הבאה! אני מקווה ששהותך פה יהיה לך נחמד...כמו שאחרים אוהבים את החממה הזו. זה הפורום היחידי שממש תופס אותי כמו שצריך.. אף פעם לא הרגשתי שייכת לפורום כמו שאני שייכת לפורום הזה ואני מקווה שתרגישי אותו הדבר. את מוזמנת לספר קצת על עצמך...
ברוכה הבאה! אני מקווה ששהותך פה יהיה לך נחמד...כמו שאחרים אוהבים את החממה הזו. זה הפורום היחידי שממש תופס אותי כמו שצריך.. אף פעם לא הרגשתי שייכת לפורום כמו שאני שייכת לפורום הזה ואני מקווה שתרגישי אותו הדבר. את מוזמנת לספר קצת על עצמך...