היי אני חדשה..!!

גל182

New member
היי אני חדשה..!!

היי מה קורה קורה קואים לי גל אם לא שמתם לב.. ול-182 אין שום קשר אלי... פשוט הייתי צריכה שם ואני תקועה איתו עכשיו..! בקטנה.. קיצר רציתי לשאול איזה שירים אתם מכירים של גרין דיי.. אבל לא מוכרים כמו אמריקן אדיוט אוכל החדשים והישנים .. נו אתם יודעים למה אני מתכוונת.. תודה.. :)

sivi GrEeN hEaD

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo13.gif

הממממ יש הרבה שירים. חפשי באינטרנט את רשימת השירים של הדיסקים הישנים שלהם. או באתר- greenday.com ותיכנסי למיוזיק.

t r e c o o l

New member
נדחפת...

אני ממליצה על:Macy's Day Parade, When I Come Around, Welcome to Paradise, וBasket Case, השירים הכי יפים!אם לא כוללים את אמריכאן אידיוט

sivi GrEeN hEaD

New member
אני ממליצה ש

תיכנסי לאתר של גרין דיי (שכתוב למעלה בהודעה הראשונה שלי בנושא זה- פוייי לכתוב את האתר היה לוקח לי פחות תווים..
טופ, שיהיה.) ותיכנסי לוידאוז ותראי שם את כל הקליפים של השיירם הכי יפים של גרין דיי.

גל182

New member
שוב תודה.. .. אבל..

אבל אני מכירה את כל השירים.. אני מתכוונת מהתקופה שלהם בסויט צ'ילדרנס הישנים ישנים! ג'יזס!

sivi GrEeN hEaD

New member
ג'יזס? אופ אני שונאת שיהודים אומרים

ג'יזס. אינלי בעיה שנוצרים יגידו, ואינלי לי גם משו נגד נוצרים, שלא תבינו אותי לונכון (גרין דיי הם נוצרים..), אבל לאדעת, זה מחלה כזאת. ישלי בעיה שיהודים אומרים ג'יזס! הממממ ולא נראה לי שאני מכירה שירים ישנים ישנים ישנים שלהם.. הם הוציאו בכלל דיסקים/קליפים בתקופה הזאת? אחרי הכל, הם התחילו תלהקה בגיל 14..

whatascene

New member
זה שאנשים מצטלבים לא אומר שהם

נוצרים, אבל זה גם לא אומר שלא.

whatascene

New member
תראי

בעיקרון אנשים שמצטלבים הם נוצרים. ההצטלבות מסמלת את החיבור בן האב, הבן והרוח הקדושה - father, son and the holy ghost, זה קשור לדת שלהם, אני לא מבינה בזה יותר מדי. לפעמים אנשים משתמשים בזה לסמן כל מיני דברים בסרטים או כמו גרין דיי במקרה הזה, וזה לא בהכרח אומר שהם נוצרים.

למעלה