היי אני חדשה...

ליזי 3

New member
היי אני חדשה...

פעם ראשונה שנכנסתי לאתר של יוסי היה השבוע...... אני חייבת להגיד שזה אחד האתרים היפים ביותררר שיש בארץ..לזמרים הוא ממש ממש מושקעע מהמם..כל התמונות העיצוב הכל הכל ממש מיוחד גם לא ידעתי שיש לו פורום חחחח איפה אני חיה?!?!? קיצר עכשיו אני פה.. ואני רוצה לדעת על הופעות שלו? יש לו הופעות בקרוב במרכז או משו?

שלום../images/Emo9.gif

וכן, האתר מקסים
בדרך כלל באתרים אני עושה "סטופ" לשיר שברגע .... אבל אצלו, אף פעם
כזה יפה

ליזי 3

New member
כן ממש יפהה...

אני תמידד שומעת את השירים וזהו ברגעים מסויימים אני עושה "סטופ" חחח שנמאס...אבל פה ממש לאאא ממש אהבתי..:) זה אתר שבנו ליוסי...או שהוא קשור אליו..כאילו מישו שקרוב אליו בנה לו או מעריצים?

moranush86

New member
ליזי ברוכה הבאה!!

לפורום הכי שווה בארץ!!! קודם כל - הגעת למקום הנכון. יש בהודעות למטה עידכונים שמנהל הפורום (שכרגע בטבריה...) כתב, אבל בכל מקרה לפי מה שידוע אין לו הופעות הקרוב כי הוא נוסע לארה"ב לתקופה של חודשיים פלוס מינות לקדם את האלבום שלו... בכל אופן כשתהיה הופעה, אנחנו נדע!!! בכל מקרה, מה את יכולה לספר על עצמך?

ליזי 3

New member
תודה......

באמת פורום ואתר שווים..לפי מה שראיתי.. יאא לא ידעתי שהוא נוסע לארה"ב תודהה על המידע סבבה...אני יתעדכן בפורום לגבי ההופעות.. אממממ מה אני יכולה לספר לעצמי...חחח לא הרבה..אני בת 16 וחצי מראשון ועלייך יש פרטים? :)

moranush86

New member
ליזי!

אני מורן בת 19 וחצי מגבעת זאב. כיום אני חיילת... אני בקשר טוב עם יוסי ועם ההורים שלו. חבל שאריאל לא פה, הוא נורא אוהב שאנשים חדשים נכנסים לפורום שלו... בכל מקרה, תשארי מעודכת ותכנסי לאתר ולפורום...

ליזי 3

New member
אני אשאר ויתעדכן..

זה בטוח..ככה שאריאל יראה שאנשים חדשים מצטרפים

../images/Emo24.gifאני פה..

היי ליזי, ברוכה הבאה! טוב שבאת, זה המקום של כל המעריצים והמעריצות של יוסי אזולאי... לשאלה שלך - את האתר בנה אורי פיינמן...והוא בהחלט בין האתרים הכי יפים.. ברוכה הבאה!!!

teila0

New member
אריאל כנס....../images/Emo140.gif

היא שאלה עם יש ליוסי הופעות..... חחחחחחח

ליזי 3

New member
תודההההה ../images/Emo13.gif

האתר באמת מ=ד=ה=י=ם!!!!! אני שמחהה שהצטרפתי אליכםםם נחמד פה

למעלה