היי אני חדשה!

שירי116

New member
היי אני חדשה!

היי לכולם אני חדשה! אמנם רשמתי כבר כמה הודעות וגלשי בפורום הזה לפני שנרשמתי אבל נרשמתי שלשום ואני מאוד אוהבת לגלוש בפורום! אני מתה על הסדרה!

lilo the sexit

New member
כאילו דההה....סתם...

נניח ואני הולכת לטלי מראש גדול ואומרת לה!-קחי בורגר אז היא אומרת לי-חומה חומתיים!?!

Pinky a

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

שמי ענת
תבלי ותהני
ותתשמרי על חוקי הפורום

rash100

New member
נצל"ש-לגור../images/Emo70.gif

גור אני חושבת שהסדרה מצויינת אבל חוץ מזה יש לי איזה בעיה קטנה: הסדרה נועדה לילדים...הבעיות שיש לשחקנים בסדרה אמורים להזדהות עם בעיות שיש ילדים המציאות...אבל לאיזה ילד יש בעיות עם החלפת שירים וגניבת שירים של אחרים ואפילו הופעה איתם בערוץ 2 בפריים טיים? ומה בדיוק הקטע עם גניבת השוקולדם של אירים??..היא אוספת דובוני שוקולד מגיל 3 ועד עכשיו הם לא התקלקלו או נמסו? חוץ מזה הסדרה מצוניית אבל יש חלקים קצת הזויים! גור אתה לא יודע כמה אני מעריכה את הדמות שלך! מקווה שאתה בדיוק כמוהה במציאות!

תודה!

אני חושב שיש הרבה גור באורי וגם הרבה אורי בגור... זה לפחות מה שניסיתי להעביר בדמות, והיא גם נשארה איתי.

gili567

New member
גור כנס רגע בבקשה...

אתה מזדהה עם הדמות שלך??? אם כן מה התכונות שיש באורי בך? ואם לא אז מה התכונות שיש באורי שאין בך?

לפי דעתי היא הכי קרובה אליי

ויש אנשים שהיו רואים במקרה הזה טייפ קאסט - לטוב ולרע. הלוחמנות שלו, ההתערבות החברתית, הוידאו, הפחדנות שלו במקומות מסוימים... וזהו... מה נותר לי אלא לברך אתכם בברכת לילה טוב: לכו תאכלו סחוג!

למעלה