היי, אני חדשה

SexyhiLa

New member
היי, אני חדשה

מה המצב? אני הילה, בת 13 וחצי מירושלים והסביבה אני אוהבת לשיר, לנגן בגיטרה ולרקוד אני כותבת שירים ומלחינה ואני אוהבת את ליאל היא שרה מקסים! הייתי שמחה לבצע איתה דואט יום אחד... אשמח להכיר אתכן love you

היי הילה ברוכה הבאה!!!

אני שירן מטבריה גם אני מנגנת על גיטרה, (גם על דרבוקה ואורגנית) חבל שאת לא גרה קרוב אליי...!!!!11 אני בת 16... מקווה שתהני פה!!! בעצם איזה מקווה אני בטוחה!!!!! שילוב נעים!

SexyhiLa

New member
אההה

תודה מאמי נחמד לשים לב שיש פה מישהו... נחמד להכיר

היי הילה,ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני הדר, עוד 16 ימים בדיוק בת 16
,מפתח-תקווה. אני אוהבת לשמוע את ליאל,חולה על ליאל,מתה על ליאל,שרופה על ליאל... ו,כן,שכחתי משהו:ליאל היא מושלמת.
חוץ מזה,אני מאוד מאוד אוהבת להיות בפורום הזה,לכתוב שירים/סיפורים,לנגן באורגנית[6 שנים],גיטרה[חצי שנה], לראות סרטים מצחיקים[וגם מפחידים],להיות עם חברות, להיות עם המשפחה שלי ואני בטוחה ששכחתי עוד כמה דברים..
אם אני מבינה נכון,החלום שלך זה לבצע עם ליאל דואט?,או שזה סתם דבר שאת מאוד רוצה..?
מקווה שתהני בפורום, לכל בעיה/הערה/הארה/עזרה/בקשה/שאלה-את מוזמנת לפנות אליי במסרים.
והשתלבות מהנה.

BARSASOS

New member
היי הילה!!! =]

ברוכה הבאה!! אני בר בת 12 (וחצי:S) מלפיד..(ממ..אני לא מצפה שתדעי איפה זה..חחח..זה ליד מודיעין) וגם אני מאוד אוהבת לשיר ולרקוד והתחלתי שיעורי גיטרה אבל הפסקתי קצת ואני עומדת לחזור..(כנראה שנה הבאה). אז אני מקווה שתשתלבי מהר!!! =] בר.

SexyhiLa

New member
תודה רבה

איה כיף שעונים לי!!! אתן ממש מתוקות לבצע עם ליאל דואט זה אחד מהדברים שאני הכי רוצה- בעצם, זה החלום אשמח להכיר עוד בנות ואם יש פה אז גם בנים ;)

חלום זה טוב..../images/Emo41.gif../images/Emo40.gif../images/Emo8.gif

ובקשר לבנים, פה ושם יש כאלו,אבל הם לא קבועים..

חחחח רגע רגע אני רוצה להבין

ארבעתנו יודעות לנגן על גיטרה....אז בואו נעשה איזה מופע!!!!...חחחח מגניבבבב!!!!!!!!!!!!

גם בשביל ליאל...וגם בשבילנו מי יודע

אולי אנחנו עוד נתפרסם....נהיה להקה ונקרא לעצמנו הגיטריסטיות!! (בר,הדר,הילה, ושירן)

דרך אגב ...גיטריסטיות..קבלו בשבילכם

האקורדים לשיר "די עד מתיי" שם השיר: די עד מתי מבצע: ליאל קולט G C F Am היא מלה כלכך קטנה שמכה בנשמה G C F Am g C F Am נכונה בכל שפה משודרת בלי שום התראה G C F Am די עד מתי הו........ G C F Am זה עולם ללא שלווה שרעב לאהבה G C F Am G C F Am עם כלכך הרבה כאב שמכה עמוק בתוך הלב G C F Am די עד מתי הו....... Am G C F די ודי עד מתי G F C F עוד נביט בכאב ובילד רעב Am G C F די ודי עד מתי G F C F יזלגו הדמעות ונאמר שוב G C F Am איפה התקווה טוב עזבו הכל התחרבש כנסו לקישור הזה http://mp3music.gpg.nrg.co.il/tabs/1116.html

SexyhiLa

New member
חחחח

כולכן מאוד חמודות רעיון טוב לעשות להקת הגיטריסטית, חח אפשר לחשוב על מופע ליאל? מה אתן אומרות? תודה על קבלת הפנים love you

BARSASOS

New member
חחחחחחחחחחח....../images/Emo181.gif

שירן שכחת את ליאל!!! =] ואגב, אני שכחתי כבר הכל... אבל עד שנקים את הלהקה אני בטוחה שאני אדע טוב יותר .. חחח..ותודה על האקורדים.. מזל שזה אקורדים שאני כן זוכרת..חחחחחחח

למעלה