היי אני חדשה

cami love benja

New member
היי אני חדשה

היי אני חדשה קוראים לי איילת בת 12 מרחובות אני מתה על טום ועל הלהקה כולה =] נ.ב. אם אפשר..אתם יכולים להביא לי את רשימת השירים של הדיסק - i'll be ok תודה מראש !!! מקווה להתקבל מהר איילת

M c F l y

New member
וולקאם ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אני שיר בת 14 מיבנה
וקוראים לדיסק wonderland..
והנה השירים.. 1. I'll Be OK 2. I've Got You 3. Ultraviolet 4. The Ballad Of Paul K 5. I Wanna Hold You 6. Too Close For Comfort 7. All About You 8. She Falls Asleep (Part 1) 9. She Falls Asleep (Part 2) 10. Don't Know Why 11. Nothing 12. Memory Lane

Juicy Fruit1

New member
שלום :)

גם אני חדשה. לדיסק קוראים Wonderland, הנה הרשימה של השירים: 01. I'll Be Ok 02. I Got You 03. Ultraviolet 04. Ballad Of Paul K 05. I Wanna Hold You 06. Too Close For Comfort 07. All About You 08. She Falls Asleep - Part 1 09. She Falls Asleep - Part 2 10. Don't Know Why 11. Nothing 12. Memory Lane

bustedit

New member
ברוכית../images/Emo24.gif

אני קרין
תהני בפורום!
אגב, מי הפייבוריט שלך?

bustedit

New member
את הילדה הראשונה

שפגשתי שאמרה שהיא הכי אוהבת את טום
זה תמיד דאגי.. או דני או הארי.. חחחח למרות שכולנו אוהבים את טום.. אבל לא כה"פייבוריט" חח

Hip Hop star

New member
לא נכון...

הייתה גם ספיר שטום הוא הפייבוריט שלה,אבל היא שנים לא נכנסה... וגם הוא הפייבוריט שלי

hodia

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

היי איילת אני הודיה

Hip Hop star

New member
הלו הלו איילת!../images/Emo9.gif

*אני חייבת להיגמל מה-הלוהלו והסמיילי הזה...* ברוכה הבאה איילת! אני אלה..מקווה שתשתלבי מהר,ותלמדי את החוקים מהר
אגב אני מתלבטת בין טום והארי...כרגע טום הפייבוריט שלי,אבל תמיד יש מן תחרות ביניהם..

למעלה