היי אני חדשה!

sivanarazi

New member
היי אני חדשה!

מקווה לשתלב בכל ה"עסק" הזה מהר, אני רוצה להתחיל ליצור "דברים" בתלת מימד. וראיתי הרבה עבודות שלכם בפורם הזה, וג-ם א-נ-י ר-ו-צ-ה חח =) רציתי לשאול, איזה תוכנות טובות לעיצוב גרפי? ואיך אני משיגה את אותם תוכנות? תודה לכל העונים.... המשך יום נעים

dorlerner

New member
שלום ...

גם אני חדש בעסק של התלת מימד ... אני עובד עם התוכנה 3ds MAX 8 יש גם את התוכנה Maya שתיהן עולות כסף ... אתה יכולה להוריד תוכנת ניסיון של 3ds MAX 8, באתר של AutoDesk: www.autodesk.com (ישנן עוד תוכנות שהן חינמיות, אבל אני לא יודע איך קוראים להן, תחכי שמישהו כאן יכתוב לך את השם שלהן...). ובהצלחה בהמשך.

cyb3rmaniak

New member
Blender היא החזקה מכל החינמיות...

תוכנה מקצועית לחלוטין, והיא Open Sourse, כך שאפשר להוריד אותה חינם לגמרי ולהגיע לתוצאות מדהימות,,, היא ממש לא פשוטה ודורשת השקעה בלימוד, אבל יש מספיק מדריכים שיכניסו מישהו חדש לעניינים.

Redjest

New member
שיהיה ברור

"עולות כסף" זאת דרך עדינה ביותר לתאר את שחיטה בתשלום על התוכנות האלה, המחיר של מקס, שהיא הזולה מבינהן הוא 3000 יורו בדיל טוב... יש מכוניות שעולות פחות
לכן קניה של עותק מלא של התוכנה לא מתקבלת על הדעת אצל רוב האנשים שמתחילים את דרכם בעולם של התלת מימד... אז ככה, למקס יש גרסאת נסיון ל30 יום, וזה נחמד מצידה, לMAYA יש פיתרון הרבה הרבה יותר טוב, שנקרא גרסאת לימוד, היא לא מוגבלת בזמן ויש בה את רוב האפשרויות של התוכנה. הדבר המרכזי ששונה בה מהגרסא המלאה הוא שאי אפשר לעשות בה שימוש מסחרי. הם שומרים על כך על ידי סימן מים בולט מאוד על התמונה, אבל ללימוד זה סבבה. אני לא אגיד מה רבים מהישראלים עושים בנושאים כמו התוכנות האלה, כי זה בניגוד לתקנון של תפוז לכתוב דברים כאלה בפורום ולבצע אותם זה נגד החוק של המדינה...

מיכאל ג

New member
מקס היא דווקא היקרה ביותר

מאיה בגרסה "בסיסית" (שזה די והותר!) עולה 2000 דולר, לייטוויב, XSI סינמה 4D והיתר עולות פחות בצורה משמעותית.

galrt

New member
תגידו תודה

עד לפני כמה שנים+ המחיר היה x10-30 התוכנות הללו לא נועדו בכלל לאנשים שיושבים בבית, המחיר היום הוא בדיחה...חברה משלמת למנקה שתשקה את העציצים משכורת לחודש\חודשיים וזה המחיר היום.

TomerEp

New member
אויי אני זוכר שמאיה עלתה 16,000 $

אז הייתה יוקרה למקצוע, אחרי שXSI הורידו מחירים כל שאר התוכנות גם ניסו להוריד כמה שאפשר, אני כבר לא מבין מאיפה הם מביאים את הרווח כרגע, רק להעסיק את כל הפרופסורים והתכנתים שעובדים יום ולילה כדי למצוא דרכים חדשות לפתור תופעות מיוחדות כמו "שיער", "נוזלים" וכו' עולות הון...

מיכאל ג

New member
לא צריך לרחם עליהם

רוב הפתרונות לבעיות כאלו מבוצעים ע"י סטודנטים שכותבים עבודות לתואר שני או שלישי. ותמיד אפשר לחסוך בבקרת האיכות.

cyb3rmaniak

New member
צודק.

החברות האלה מרוויחות סכומים מאד יפים על התוכנות האלה, יחסית לכמה שהם באמת מפתחות אותם. עצם העובדה שהם הורידו את המחירים בצורה כזו דרסטית ועדיין שורדים מראה על כמה המחירים היו מוגזמים בעבר. אז נכון, התכנולוגיה התקדמה והשוק גדל ומן הסתם זה יותר זול לפתח את התוכנות האלה. אבל עדיין- עכשיו כשנוצרה תחרות אינטנסיבית מבחינת המחיר, באמת רואים שקיצוץ כזה דרסטי במחירים של התוכנות היה רק עניין של בחירה, וכשצריך יש איפה לקצץ כדי לתת אותם בפחות כסף.

galrt

New member
לא..

500$ * 4.5 = 2,250 ש"ח = מנקה שהייתה פעם רופאה ברוסיה או כפול למאיה = חודשיים... או מנקה בסביון ...ציניות נו.. האמת שהכסף בעיקרי מגיע מתוכנות כמו אוטוקד, ועריכת וידאו כמו flame... מקס או מאיה עכשיו לא ממש משלשלות מיליונים לאוטודסק.

למעלה