היי אני חדשה... יש לי שאלה.... עפר נכנס לפורום הזה??? ואנחנו הולכים להפגש איתו???
ש שכטרית בנשמתי New member 25/8/06 #1 היי אני חדשה... יש לי שאלה.... עפר נכנס לפורום הזה??? ואנחנו הולכים להפגש איתו???
T ToXic BoY17 New member 28/8/06 #2 תקשיבי ../images/Emo195.gif עפר לא נכנס לפורום הזה. עפר כבר לא מנחה באקזיט וגם כשהוא היה מנחה באקזיט הוא בקושי נכנס לפה. אממ את יכולה ללכת לחפש אותו באיזה אולפנים שהוא מצטלם בהם לסדרה "חתונה" ולהיפגש איתו שם. אם את רוצה לפגוש אותו פני לאתר של "האלופה" ב-ynet.co.il
תקשיבי ../images/Emo195.gif עפר לא נכנס לפורום הזה. עפר כבר לא מנחה באקזיט וגם כשהוא היה מנחה באקזיט הוא בקושי נכנס לפה. אממ את יכולה ללכת לחפש אותו באיזה אולפנים שהוא מצטלם בהם לסדרה "חתונה" ולהיפגש איתו שם. אם את רוצה לפגוש אותו פני לאתר של "האלופה" ב-ynet.co.il
ש שכטרית בנשמתי New member 28/8/06 #4 סורי התבלבלתי בפורום אבל כנסו דחוף! יש לך מושג איפה מצלמים את הסדרה 'חתונה'???? וגם יש לך מושג איפה מצלמים את התוכנית 'מועדון לילה'????
סורי התבלבלתי בפורום אבל כנסו דחוף! יש לך מושג איפה מצלמים את הסדרה 'חתונה'???? וגם יש לך מושג איפה מצלמים את התוכנית 'מועדון לילה'????