היי אני חדשה!!!

דנשול

New member
היי אני חדשה!!!

יש לי שאלה קטנה! מישהו יודע איך אפשר להלחין שירים- אם כבר יש לי מנגינה בראש איך אני 'מתרגמת' את זה לפסנתר?! אני כבר ממש הרבה זמן רוצה לדעת איך וחשבתי שאולי פה תיהיה התשובה! תודה!

hagarshtar

New member
אממ..ברוכה הבאה../images/Emo118.gif

פשוט תנסי הרבה דברים עד שתגיעי למה שאת רוצה,נראה לי.

inbal287

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif.

אממ... כמו שאמרו מעליי, תנסי הרבה עד שתגיעי לצלילים המתאימים... אין לך חבר/ה שמנגנים על פסנתר או גיטרה נניח ויכולים לעזור לך עם זה?

UrBaN Man

New member
הכרות עם הכלי תעזור ../images/Emo13.gif

הכרות עם הפסנתר תעזור בעניין הזה
(מנסיון). ברגע שלא מכירים את הכלי מספיק, קשה מאוד להוציא ממנו מה שרוצים.
לילה טוב.

cottoneyejoe

New member
פשוט מאוד!

תשירי! תפזמי את המנגינה, ותנסי למצוא את הקליד המתאים תיווים של המנגינה. אם זה קצת קשה לך תנסי למצוא מנגינות פשוטות של שירים פשוטים - אם את צריכה עזרה ואת לא מבינה כל כך מה זה שיר פשוט או שהשמיעה שלך לא משהו, או שאת סתם חסרת בטחון בנושא, את מוזמנת לשאול.

מה שאני עושה

בלי יותר מדי ידע תיאורטי: 1) יש לי מנגינה בראש 2) אני מנסה למצוא את התווים של השירה על פסנתר או גיטרה (לרוב יותר קל לי על גיטרה). אני עושה את זה ע"י שירת התו הראשון בזמן שאני עולה בתווים עד שאני מגיע לתו שמתאים בדיוק עם התו שאני שר. משם אני מחפש את הבאים ורושם אותם. 3) עכשיו אני מנסה להבין אילו מהתווים עומד לי על ביט בקצב, ואני מעגל אותם. אז אני בודק איזה אקורד של התו הם (מנסה מאז'ור, מינור, 7 וכו). הדבר הנכון לעשות כאן הוא להוציא סולם ע"י התווים, אבל שוב, הידע התיאורטי שלי גבולי, ומה שאני עושה עובד. 4) והנה, יש לי שיר.

דנשול

New member
וואי תודה רבה- זה עזר לי!!!

ניסיתי קצת והלך לי טוב... אני רק צריכה להמשיך- תודה לכל מי שניסה לעזור!!!

למעלה