היי אני חדש בפורום הזה ו...

GUNMAN 07

New member
היי אני חדש בפורום הזה ו...

אני שומע רוק ומנגן על גיטרה כמעט הכל ודרך האהבה לג'ימי פייג' גיליתי לא מזמן את לד זפלין עכשיו אני רוצה המלצות לשישים טובים שלהם כי אף פעם לא ממש שמעתי אותם

Gezer

New member
נראה...

Good times bad times Babe I'm gonna leave you Your Time is gonna come (מדיסק 1) thank you ramble on (דיסק 2) tangerine (דיסק 3) the battle of evermore stairway to heaven Going to California (דיסק 4)

mpljp

New member
../images/Emo4.gifהדיסקים ממש זולים עכשיו.

למה לא ללכת לקנות?

OzzzzzY

New member
...

"דרך האהבה לג'ימי פייג' גיליתי לא מזמן את לד זפלין" חחח...זה לא אמור להיות הפוך?! איך אתה יכול להכיר את ג'ימי פייג' ולאהוב אותו מבלי להכיר כמעט את לד זפלין?! זה קצת מוזר אני חושב... ואני אהיה מופתע מאוד אם ההכרות שלך עם ג'ימי פייג' נובעת מהאזנה לציפורי החצר , ולקריירת של ג'ימי אחרי פירוק לד זפלין... מוזר

GUNMAN 07

New member
אכן קצת מוזר

אני לא יודע איך להסביר אני מתעניין בגיטריסטים לפעמים יותר ממה שאני מתעניין בלהקה שהם מנגנים בה אותו סיפור אצלי גם אצל מטאליקה בהתחלה אהבתי רק לשמוע סולואים של קירק האמט ואז כבר שומעים הכל ומתחילים לאהוב ככה גם שמעתי על הגיטריסט המהולל ג'ימי פייג' והייתי מקשיב לשירים שג'ימי פייג' מנגן ולא ממש ללד זפלין אוקצור עכשיו אני שומע לד זפלין בשביל לשמוע לד זפלין

אוזי צודק זה די מוזר...

דרך אגב לא צורבים או מורידים בחינם אלבומים של זפלין ! לא מעריצים אמיתיים ! דרך אגב אח שלי היה בהופעה של ג'ימי ופלנט וההורים שלי היו באיזה מאה הופעות של כל הלהקה . יש לי פוסטר חתום...זה של אמא שלי אבל לקחתי .

שוּשָה

New member
כיף להם!

את לא יודעת מה הייתי נותנת בשביל לראות את ארבעת המלכים בהופעה!!!!! איזה כיף להורים שלך! אוף... בקשר לחולצות ודברים כאלה... תלוי איפה את גרה. את יכולה לחפש (בתל אביב) בסנטר ב"תומר" ובעוד חנות שיש שם.

תודה מתוקה !

אין לך מושג כמה את עוזרת לי ! אני צריכה חולצה חדשה להופעת מחחווה שאני עושה להם עם הלהקה שלי עוד 3 ימים !

למעלה