היי! אני חדש בפורום ויש לי כמה

• פותח הנושא P3H2O
  • פורסם בתאריך

P3H2O

New member
היי! אני חדש בפורום ויש לי כמה

שאלות על הסדרה אם תהיו מעוניינים לענות לי: קודם כל אני לא ראיתי את העונה הראשונה אבל ראיתי לפני כמה חודשים בפוקס קידס את העונה השנייה עם הדיג´יגורלים ועכשיו פתאום יש בפוקס קידס את העונה השלישית בלי הדיג´יגורלים הישנים. למה זה? לאן הם נעלמו? ממתי הדיג´ימונים התחילו ללכת ברחובות? כמו בפרק שהיה היום שריינרמון התחילה ללכת על המדרכה? ואם מישהוא יהיה מעוניין לספר לי את הסיפור של דיג´ימון מההתחלה עש עכשיו אני יהיה שמח מאוד!

Morphia

New member
אחי...

שיחקת אותה עם שאלות שהתשובות ארוכות... העונה החדשה היא בעולם האמיתי בלי קשר לעונות הקודמות, בכלל. ריינמון יכולה להעלם... בעקרון הם כן מנסים להסתיר את הדיג´ימונים מהאנשים האחרים... אוי ואבוי... כל דיג´ימון מהתחלה? אתה בטוח שאתה רוצה את ~כל~ הסיפור? כי אם כן... עדיף שתשלח למישהו מאיתנו אי מייל ונספר לך הכל מהתחלה... *צוחקת* אני מקווה שתהנה ושעניתי כמו שצריך על השאלות... אם יש לך עוד שאלות, אל תהסס לשאול, כולם כאן ישמחו לענות ^^

P3H2O

New member
תודה על התשובות מורפיה!

והאם יש מישהוא שמוכן לשלוח לי באי מייל את הסיפור של העונות??? פליז.

wallace

New member
אה לא צריך לשלוח באי מייל

הנה כנס לאתר הזה www.digimon-kids.up.co.il כנס לסיפור של איזו עונה שאתה רוצה

Morphia

New member
היי!!!!!!

בושה וחרפה! איך זה שלא ידעתי על האתר הזה??? *נרגעת* סליחה... רואה, אמרתי לך שכולם שמחים לעזור... ^^ עכשיו אם תסלח לי, אני נרשת לבדוק את האתר הזה...

יאקומו

New member
לחן!!!!

נכון אתה המנהל של האתר דיג´ימון-קידס? אני כותבת בספר האורחים בשם "קארי"! האתר שלך פ-י-צ-ו-ץ!!!

kohene

New member
למה אין לך

סרטונים של הדיג´יגדילות? בכל זאת האתר יפה.

יאקומו

New member
העונה הראשונה

יש לי את הסיפור לעונה הראשונה, בערך..., ב-word. אני אנסה להוסיף אותו להודעה

P3H2O

New member
תודה ומורפיה...

בקשר לפרק של היום(למעשה אתמול כי כבר אחרי 12 והפרק של היום עוד לא התחיל ואני מברבר שטויות באחד וחצי בלילה אז בלי יחס) הילד ההוא(שחכתי איך קוראים לו) הלך עם הדיג´ימון האדום שלו(שגם שחכתי איך קוראים לו) ברחוב וכולם הסתכלו וזה היה ממש ממש ממש קטע דפוק!!!!!! ומה הקטע של האנשים ששולטים על העולם הדיגיטלי או מה שזה לא יהיה???

Morphia

New member
אז גם אתה...

שמת לב לזה... זה קצת טיפשי, כי די ברור שככה האנשים שמחקו את השטח\שדה דיגיטלי ימצאו אותו... (ויכול להיות שטאקטו באמת האמין שיחשבו שגילמון זה ילד שהתחפש...). והאנשים ששולטים על העולם הדיגיטלי... אני יודעת מה איתם, אבל הבטחתי לא לספר. אם זה ממש מעניין אותך, תשאל את דיג´י ליסטה, היא סיפרה לי, אני בטוחה שהיא תשמח לספר לך ^^

pokegirl

New member
הקטע שהוא הולך עם גילמון ברחוב

בהחלט היה מוזר... אבל זה לא שאף אחד לא שם לב לזה, כולם הסתכלו עליו כאילו נפל ממאדים... אבל אני לא מבינה למה הוא החליט ללכת איתו ככה!

העונה השנייה

היי. אני הכי אהבתי את העונה השנייה ואחרי שראיתי הצצות לעונה השלישית אני חייב להגיד שאני מאוכזב ביותר, זה ממש חיקוי של פוקימון, אני שונא שניסו למסחר את הסדרה הזאת, ממש מעצבן

למעלה