היי אני חדש בפורום מישהו פה רואה אירוויזיון
ר רובי סרבי New member 2/1/07 #2 שלום לך וברוך הבא אנחנו רואים ארוויזיון אבל יש כאן חבר'ה שמומחים גדולים מהשאר כמו טליה ג. ו-kopfschmerzen ויש עוד.
שלום לך וברוך הבא אנחנו רואים ארוויזיון אבל יש כאן חבר'ה שמומחים גדולים מהשאר כמו טליה ג. ו-kopfschmerzen ויש עוד.
H Harel Israel New member 3/1/07 #3 טליה גם בפורום ../images/Emo35.gif חח היא גם באירוויזיון, גם בקומונת טורקיה ועכשיו גם פה - יפה אממ אתם יכולים להעלות שיר יפה שקט בסרבית או קצבי (עדיף אחד מכל סוג) כדי שאני יהנה מהשפה
טליה גם בפורום ../images/Emo35.gif חח היא גם באירוויזיון, גם בקומונת טורקיה ועכשיו גם פה - יפה אממ אתם יכולים להעלות שיר יפה שקט בסרבית או קצבי (עדיף אחד מכל סוג) כדי שאני יהנה מהשפה
ר רובי סרבי New member 3/1/07 #4 הראל כנס לקישורים --> שירים הראל ממש עכשיו העליתי עוד שיר לקישורים. ממליץ בחום, יש שם מוסיקה צוענית קצבית, שירי ארוויזיון, סגנון ראפ, פופ נסה ותהנה. רובי סרבי
הראל כנס לקישורים --> שירים הראל ממש עכשיו העליתי עוד שיר לקישורים. ממליץ בחום, יש שם מוסיקה צוענית קצבית, שירי ארוויזיון, סגנון ראפ, פופ נסה ותהנה. רובי סרבי
ט טליה ג New member 6/1/07 #6 היי הראל../images/Emo24.gif כן, אני גם פה, וגם בפורום אירוויזיון, פורום גרמנית ותרבות גרמניה וקומונת טורקיה, ובעצם בכל מקום שעוסק בארצות, תרבויות ושפות
היי הראל../images/Emo24.gif כן, אני גם פה, וגם בפורום אירוויזיון, פורום גרמנית ותרבות גרמניה וקומונת טורקיה, ובעצם בכל מקום שעוסק בארצות, תרבויות ושפות