היי אני חדש בפורום

אם תראו

פז´ו 206 חדשה כחולה תדעו שהיא שלי עוד לא הספקתי אפילו להוריד את הניילונים .

אפשר להכיר אותך?????../images/Emo8.gif

פג´ו 206????????? זה האוטו האהוב עלי ביותר!!!!!
אז קודם כל WELCOME
לפורום חיפה ומקווה שתמצא את מקומך פה איתנו,האחים והאחיות החיפאים/יות!!! ואפשר סיבוב באוטו???
המשך שבוע מקסים,בעצם,סופשבוע מקסים ורגוע שיהיה לנו! LOVE ענת.

tankgril

New member
ענתייייייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אפשר לחשוב ממתי לא דיברתי איתך כולה אתמול בערב. חחחחח

תראי.....

אומנם לא דיברתי איתך מאתמול בערב אבל כבר הספיקו לצוץ להם הגעגועים!!
LOVE ענת.

אז יאללה למה אנחנו מחכות??

איפה הספורטאי שיבוא לאסוף אותנו עם הפג´ו 206 שוברת ה-
הקטנה!!!
LOVE ענת.

תודה לכולם

היי מה עיניינים בת כמה הבחורה שרצתה שאני אאסוף אותה עם הפז´ו שעשתה 500 ק"מ ? מי רוצה סיבוב? אשמח אם תספרו לי מה הולך כאן בפורום , אני רוצה קצת להכנס לעיניינים את יודעת ענת זה גם האוטו הכי אהוב עליי , כחולה נוצצת חדשה והגעתי איתה ל180 קמ"ש בכביש החוף .

יאללה אז למתי קבענו??? ../images/Emo8.gif

אממ........שאלת בת כמה הבחורה..תראה יש לך פה בחורה שחודש הבא חוגגת את יום הולדתה ה-19 ויש לך פה את אחותה בת ה-21
מה הולך כאן בפורום?! שום דבר מיוחד...מדברים פה ושם על נושאים שעולים כמובן בהקשר לעיר חיפה,זורמים בשיחות היום יומיות.....תדפדף פה כמה דפים תראה פחות או יותר מה הולך פה. אז רגע,אמרנו שתביא לי סיבוב על הפג´ו???
LOVE ענת.

תודה חברה אתם סבבה

ענתי המתוקה יש לך רשיון ? איזה אוטו יש לך והאם את לומדת באוניברסיטה דרך אגב החברה שלי לא ממש תשמח אם היא תשמע שלקחתי בחורה איתי באוטו במטרה " לעשות לה סיבוב " אבל אם את באמת רוצה אז סבבה אם זה ברצינות חמודה ומתוקה , ולא בצחוק , תקבעי ואני אבוא לאסוף את הסטודנטית , אגב מה את לומדת ??? ביי דיפדפתי אחורה , אחלה פורום .

ס22ה אגוזים!!!../images/Emo8.gif

כן יש לי רשיון..
חחחחחח.....ואל תדאג הצעת ה"סיבוב" זה לא למטרות רומנטיות...עד לפה.
by the way, אני לומדת בביצפר, י"ג+י"ד בשנה אחת,תעשייה וניהול. ואל תדאג אני עוד אקבע איתך על מנת לנהוג בשוברת ה-
הקטנה!! (אם תסכים כמובן
) LOVE ענת.

היי ענת

באיזה ביצפר את לומדת , זה נקרא אקדמאית נכון? מה זה נותן לך , את יוצאת עם תואר או שאת רק משלימה ???

היי גם לך!../images/Emo13.gif

זה נקרא עתודאית. אני לומדת בכפר-גלים. וזה די ברור שאני יוצאת עם תואר,הנדסאית תעשייה וניהול. ומשם היישר לצבא ההגנה לישראל
LOVE ענת.

כל הכבוד

גם לי יש תואר אבל הייתי צריך לעבוד בשבילו קשה במשך שלוש שנים ואת במשך שנתיים קני לעצמך צ´ופר - פז´ו 206 חדשה נוצצת ומבריקה אגב יש לך אוטו עכשיו?

ליתר דיוק.....

זאת שנה אחת! אבל חפיף ...נוותר לך. כרגע אין לי אוטו פרטי משלי,אבל האוטו זמין לי כשאני צריכה
(וזה רנו קליאו בי) LOVE ענת.

למעלה