היי אני חדש בפורום.

היי אני חדש בפורום.

בתור מי שמכיר את העולם החרדי קצת מקרוב מכיוון שיש לי אחות שחזרה בתשובה לפני הרבה שנים,מאד מסקרן אותי לדעת ממי שנולד לתוך העולם החרדי ויצא משם,על הדברים שלא מדברים עליהם בפומבי.בעיקר בנוגע לאיסורים לגבי מין. למשל : האם באמת נערים צעירים יכולים לעמוד באיסור של אוננות? האם הרבנים מודעים ליצר הטבעי ואיך הם מתמודדים עם זה? האם מותר לגבר לקיים יחסי מין עם אשתו בזמן הריון? או למשל איך מוסבר ההיתר למנוע הריון (היתר מאד נפוץ בעולם החרדי של היום) האם אין בכך שפיכת זרע לבטלה? איך למשל מתמודדים הרבנים עם נערים או גברים המגלים נטיות הומסקסואליות או נערות לסביות? בקיצור כל הנושא הזה של סקס ואורח חיים דתי מאד מעורפל ולא ברור לפחות לי כחילוני.

רחלב.

New member
ולמה חשוב לך לדעת?

מעבר ליצר המציצנות ויותר מזה: למה אתה חושב שזה המקום לשאול?

שרימפס

New member
רחלב,לא יפה !

בן אדם כותב הודעה בשיא התמימות ואת מתנפלת עליו בשיא הכיעור. כנראה שעם כל היציאה שלך בשאלה את עדיין נמצאת שם בעולם החרדי מקום ששמחים להתנפל על השני ולאכול את שארית שמחת האחר. מה מה הבעיה? זה פורום שעוסק באנשים שהיו בעבר חרדים ולגיטימי לשאול שאלות על החברה החרדית גם בעיניני-מין בפרט שבעיקר אלו הדברים שלא ידועים. ואני אישית הייתי חרדי ואם לא נוח לך לענות לבחור אז למה שלא תשתקי ותמשיכי הלאה את חייבת לפגוע ?

רחלב.

New member
שרימפס יקירי

צר לי להרוס לך את התאוריות, אבל בעוונותי, לא הייתי חרדית מעולם. נכון, זה פורום של אנשים שהיו דתיים. זו לא תכנית אנתרופולוגית בערוץ 8. לכן שאלתי שאלה: מה מטרת ההתעניינות של האדון? הוא עומד בפני חזרה בשאלה?, חזרה בתשובה? יש איזשהיא בעיה שהוא רוצה לחלוק? נראה שלא כך. נראה שהוא פשוט מחפש פיקנטריה. זכותך לענות לו אם אתה רוצה, וזכותי לחשוב שזה מציצני ומגעיל, וגם להגיד את זה. מי מינה אותך לסתום כאן פיות?

תגידי ילדה

החלטת לדפוק לנו את הפורום הזה? לא היית חרדית אז אולי תעזבי אותנו למה בכל מקום שאת נמצאת את חייבת לעקוץ להתסיס ולהקים פרובוקציות? ואני מדבר גם על פורום בליינדייט והמבינה תבין.

אלי פלס

New member
סתיו, ברוך בואך

אתה הרבה יותר ממוזמן להשאר איתנו אבל... רחל היא חלק מהפורום. היא לא החליטה "לדפוק לנו" שום דבר ואני מבקש ממך שתתייחס אליה ואל החברים האחרים בפורום בצורה מכובדת יותר. אני חושב שזה הרבה יותר מלגיטימי לטעון שהשאלה לא נשאלה בתמימות אלא היא מציצנית וחודרנית (הנושא כבר עלה כאן בעבר וגם אז, קיבלתי מיילים מכמה מהיוצאות שלא רצו לכתוב זאת בפורום אבל הדבר הפריע להן מאוד). לעצם העניין, גם אני חושב שהשאלה מיותרת. אני לא אמחק אותה כפי שלא מחקתי בפעם הקודמת אבל לא אתייחס אליה ברצינות.

adam222

New member
קצת ככה... בעדינות!

ובכן לענות על הכל ממש בפרטים לא אוכל... נערים לא עומדים ביצר האוננות, יתרה מזאת, בחורים מבוגרים מהם ולפעמים אף נשואים... מעבירים אותם קורס בחוויה המינית הראשונה שלהם שלרוב לא באה מרצון (הערכה שלי: 90% מבחורי הישיבה בדורנו - עברו תקיפה מינית בצורה זו או אחרת ולפחות 50% מהם המשיכו את המסורת כלומר ביצעו תקיפה באחרים) משום שהם אפילו לא יודעים מה זה... אף אחד מעולם לא טרח להסביר להם! (הרי תמיד על רש"י הנוגע בתשמיש-המיטה (SEX) היו מדלגים...! לא כל-שכן שיעור מיניות רציני מעמיק או אפילו ידע כללי... ולגבי החלק שזכה ואיננו מבין הנפגעים בתקיפה מינית... הם עוברים מסלול שונה לחלוטין...: בלילה בהיר אחד, ההורמנים חוגגים בגופו של הנער המתפתח, ולתע פתאום זיקפתו תופסת אותו במצב שהוא פשוט לא מבין מה צמח לו בין רגליו ומדוע מסרב "הדבר" הזה להיעלם... ומניין לעזאזל זה בא, מתוך ´סקרנות´ גרידא לגעת בו וכך נחשפים לתענוג האסור, ומשם הדרך לאוננות קבועה המלווה ביסורי מצפון קשים קלילה ובטוחה כהתאבדותו של נרקומן... ניסיתי לענות על חלק קטן משאלתך... (אני עצמי נמנה על ה- 90%) :)

cavalier

New member
אני העלתי שאלה דומה ב"נטעים",אבל...

עוד לא קיבלתי משם תשובה, יש לי חבר שחזר בשאלה,עדיין אין לו אינטרנט, הבנאדם הומו מסכן שהחברה הרסה אותו לגמרי, הוא עדיין שבור קצת, הוא אוסף את עצמו לאט לאט, אנחנו בעבודה כאן עוזרים לו. (מי שיודע את המצב שלו) אבל תרשמי את זה גם בפורום נטעים אולי הם יתחסו לנושא הזה סוף סוף

ובכן...ה.ל.ל

אולי תקשר את חבר שלך עם עמותת ה.ל.ל ענותה ליוצאים לשאלה היא נותנת גם עזרה פסיכולוגית קבועה ולא קבועה ובכלל עזרה חברתית מידע אישי יש שם כמה הומואים והם פורחים שם פשוט מתייחסים טוב לכוווולם אז קדימה צריך לעזור לו

יערהא

New member
הל"ל

בהל"ל עוזרים לכל מי שפונה לעמותה בכל מיני תחומים - חברתיים, השלמת השכלה, כלכליים וגם פסיכולוגיים. מה שבוודאי לא עושים - בדיקת הנטיות המיניות של מי שפונה לעמותה, חשוב שאנשים ירגישו בנוח , וכל מי שמרגיש שיכול להעזר בהל"ל בתחום כל שהוא - או לתמוך בהל"ל - מוזמן לעשות זאת - ויתקבל בברכה.

למעלה