היי אני חדש בפורום

k r o k

New member
היי אני חדש בפורום

הנה נחש שלכדתי לפני שנה אצל שכנה שלי--->

k r o k

New member
והנה תמונה שלי (של היד שלי)

בבית חולים אחרי הכשת נחש צפע ואחרי שנתנו לי גם אנטיסרום של אפעה בטעות

naja

New member
ברוך הבא.

שאלה נוספת לשאלות של יונתן-אתה ביקשת לקבל את הנסיוב או ששיכנעו אותך בבית החולים?

k r o k

New member
אני אמרתי להם לתת לי נסיוב של צפע

והיה שמה כנראה בילבול כי הייתה תאונת דרכים כמה ימים לפני זה והיה לחץ בבית חולים : זה ההסבר שנתנו לי...

naja

New member
נתנו לך תירוץ מעפן.

למה בקשת לקבל נסיוב? הרגשת שאתה מאבד את ההכרה או שסתם לא רצית לקחת סיכון? בעיקרון גם את הנסיוב המתאים לא הכי מומלץ לקבל. בקשר להיתר לכידה-אם יש לך זמן וקצת כסף להשקיע בנושא(400-600 ש"ח אני לא ממש זוכר) אז אולי כדאי לך להוציא הייתר לכידה ולעשות את זה בצורה מסודרת.

k r o k

New member
ידוע.

אבל עד גיל 18 אני ברשות ההורים שלי... מקווה שהכל מובן

naja

New member
הכל מובן...

אני מקווה שבפעם הבאה תיזהר יותר. אתה עובד עם מקל לכידה או בשיטה הידנית?

k r o k

New member
היי קוברה,

תודה על האזהרה , אבל תאמין לי שאני נזהר. בתשובה לשאלתך , אני עובד עם מקל הלכידה בעל הוו בקצה.

ברוך הבא

סתם שאלה יש לך אישורי לכידה? ומה סיפור ההכשה שלך אני בטוח שעוד חברים בפורום ישמחו לשמוע. התמונות שצילמת או שצילמו אותך טובות מאוד, יפה שטרחת להצטלם לאחר ההכשה.

k r o k

New member
תגובה

אין לי, אבל אני לוכד בכל זאת מבתים של אנשים מהקיבוץ שלי, כי אחרת הם יהרגו אותם וזה ממש לא עדיף. אז אני פשוט לוקח אותם ומשחרר אותם רחוק בטבע... ואת ההכשה חטפתי כשניסיתי ללכוד צפע בכרמל, בעקרון לכדתי אותו אבל זה קרה אחרי שהנחש היה אצלי יום שלם כשאחר הצהרים כששיחררתי אותו ניסיתי לתפוס אותו שוב ואז הוא הכיש אותי
אני ל ממש רוצה לספר את מה שהיה בבית חולים אבל זה בעקרון מה שקרה... אני רק יכול להגיד שהטעות הזאת שהייתה שמה מאוד מאוד מאוד החלישה אותי ואז כשנתנו לי את הנסיוב הנכון היה לי מוות קליני... אבל עכשיו אני חי ובריא
עכשיו האצבע שלי נראת ככה------>

k r o k

New member
והנה תמונה שלי עם אנקונדה ירוקה

ועצבנית
שצילמו אותי לא מזמן בעבודה בפארק זוחלים כולם מוזמנים לבקר, בשדה נחמיה
שבצפון

זעמן מטבעות ממש מוזר

לא זכור לי שראיתי זעמן מטבעות עם כאלו גוונים בתוך הכתמים ובצדי הגוף, הנחש הזה באמת מזכיר צפע בניגוד לאחרים שראיתי.

gaichuk

New member
בתמונה הראשונה בכל אופן...

בתמונה השניה הוא נראה די רגיל. המופע של הראשון לא כל כך נפוץ אבל ניתקלתי בפרטים בודדים שהיה להם רקע חום במקום האפור-כסוף. יפיפיים אמיתיים. הכרכן אלבינו שלי מחוליות. תמסור ד"ש לאלי מגיא מעמיעד.

naja

New member
דווקא בשניה....

....הגוונים שלו מזכירים לי צפע.

k r o k

New member
אני אמסור ../images/Emo13.gif

מה שמך? ודרך אגב- הכרכנים שלך מדהימים

למעלה