היי.. אני חדש... קוראים לי בן ואני בן 16 מחולון אני נוסע ב 05\09\12 למסע ורציתי לדעת כמה דברים..... רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צפוי להיות מזג-האוויר ומה לקחת איתי...בגדים וכ'ו
קודם כל אחלה שם חחח אמממ בספטמבר אמור להיות שם נעים אבל תיקח איתך גם בגדים חמים ללילה ולמחנות ההשמדה כי באיזה שהוא אופן מיסתורי תמיד קר שם יותר מבמקום אחר. אממממ תיקח בגדים קצרים ארקוכים ובתכלס תתלבש בשיטת הבצל כלומר שכבות... תיקח דיסקמן או ווקמן או אמ פי או מה שיש לך לנסיעות הארוכות אממממ כמובן מחברת או יומן ועטים (לפחות שניים) אני ממליצה לבקש מחברים שיכתבו לך מכתבים או כל מיני כאלו כי זה באמת מחממם ומרגש לקרוא את זה שנמצאים בארץ זרה ועוד איך בפולין. ותיקח קצת כסף (אני ממליצה 100 דולר ככה אני לקחתי ועוד נשאר לי משהו כמו 60 דולר) וזהו אני מקווה שיהיה לך מסע מוצלח אתה מוזמן להמשיך לכתוב פה ולעדכן אותנו אם בא לך- 169429306 [email protected] זה המסנג'ר והאייסי שלי שבת שלום...........
רק שאני שם מה- 7 ויש פה עוד מישהו בפורום שיוצא בתאריך שלך.. תבדוק כמה דפים אחורה מזג אוויר אמור להיות בממוצע ממה שבדקתי: 19 מעלות בצהריים 8 מעלות בלילה