היי אני חדש!!+הסיפור האמיתי עליי!

SwEEt TaL

New member
היי אני חדש!!+הסיפור האמיתי עליי!

היי,אני חדש פה,וראיתי שאתם כותבים פה סיפורים מאוד יפים ומרגשים,אז החלטתי גם אני לספר לכם את הסיפור עלי!:היום,אני מקובל כבר,אבל בתחילת היסודי,הייתי לא מקובל,כל הזמן הציקו לי,הרביצו לי,וקיללו אותי,לא דווקא המקובלים,אבל היו לי חברים.אבל אם המקובלים הייתה הבעייה הכי קשה!,הם קיללו אותי,והרביצו לי המון!!!הם ריכלו עליי,וזה היה ממש מעליב! אבל אז ככה בכיתה ג' השתניתי נורא!קודם כל שיניתי תיסרוקת,אחר כך ארון בגדים,התחלתי להתמרד במורים,לפעמים לא לעשות שיעורי בית,ואז כמה מקובלים הזמינו אותי למסיבה שהם עשו,והכריזו עליי,כחבר חדש אצל המקובלים!!!וכך זה גם היום!!אני מקובל,יש לי המון חברים!!!אני הפכתי להיות צפוני,כאילו ממש מפונק,ודחיתי לא מקובלים,לא מהסיבה שהם כאלה,אלא מהסיבה,שאני לא רוצה לחזור לימים האלה שהייתי לא מקובל!!מקווה שאהבתם את הסיפור!!דרך אגב,אני בכיתה ה'!

אתה מתוק נורא,

אבל אתה באמת חושב שזה שווה להשתנות בשביל אחרים? אתה באמת חושב שזה שווה לשנות תסרוקת, ארון בגדים, למרוד במורים וכו' רק כדי לקבל את התואר של 'המקובל'? אני חושבת שיש דברים שהם הרבה יותר חשובים מלהיות מקובל או לא ואני מבינה, אני מבינה שיותר טוב לך עכשיו כשכבר לא מקללים אותך או יורדים עליך אבל יש דרכים אחרות 'לשרוד' ולהנות בחיים מאשר להפוך להיות חלק מקבוצה שפעם ירדה עליך וקטלה אותך. אתה רק בכיתה ה', יש לך עוד הרבה דברים להספיק וללמוד, אבל אתה 'נקרא' לי חמוד ביותר, ואתה מוזמן להישאר עמנו ולחלוק את חוויותך איתנו.

צאפצולה

New member
מסכימה עם עדי, אבל

כל הקטע של עכשיו אני לא מתייחס יותר ל 'לא מקובלים' תחשוב איך אתה הרגשת באותו מצב ספציפי. תחשוב איך הם מרגישים כשאתה לא מתייחס, ומקלל וכו'.. לא באה לעשות לך ריגשות אשמה או משו.. סתם נקודת מחשבה!
וכמו שעדי אמרה, אם אתה משתנה, תשתנה אך ורק בשביל עצמך! ולא בשביל איזה חבורת מטומטמים [סליחה על הביטוי חח..] שחושבים שהם בעצם המקובלים, בכך שהם מקבלים נכשל בלימודים..לא מכינים שעורי בית..מציקים לילדים..מרביצים..מקללים..וכו'.............. מה שעשית, כבר בעבר...עכשיו ההווה והעתיד..אתה אולי מקובל, אבל אתה רק בכתה ה', וזה עוד כלום למה שמצפה לך בחטיבה/בתיכון..או בכלל בחיים עצמם. מה שאני כן מציעה לך, זה אם כבר אתה מקובל, תנסה לגרור את הקבוצה הקטנה של המקובלים שנגררו אחרי ה'ראש' של החבורה, אלייך, לחבורה של 'מקובלים' יותר טובים. שבעצם, יקבלו כל אחד אליהם. הרי כולם שווים! וכמו ששילגי אומרת..המהלך שעשית באמת לא היה שווה, כי אחרי הכל גם אם הקללות והרכיליות לא באות בפנים, הן באות מאחורי הגב. וזה שתתחבר לחברה שבאמת אוהבים אותך ואתה אותם, והם יעני נחשבים בחבורה של ה'לא מקובלים' לא אומר שירד לך התואר של 'מקובל'. בקיצור, שים פס!!!!! גררר....
אה ו..
ברוכה הבאה מותק

S H I L G I

New member
תשמע...

לשים מסיכה לא עוזר בסוף תגלה שכל העניין של המקובלים זה בול
אחד גדול אבל עד אז אתה צריך להבין שכל הילדים האלה המקובלים הם סתם מפגרים הם ירכלו עליך עוד יותר יקללו אותך מאחורי הגב אותו סיפור רק בלי שתדע אני מציעה לך לתפוס עוד חברה שחושבים כמוך(רוצים להיות מגניבים בלי לקבל 0 בלימודים) במקום לעשות את מה שעשית..

ברוך הבא לפורום..

ומסכימה עם עדי.. אל תשתנה בשביל אחרים... אלא בשביל עצמך...אך ורק בשביל עצמך..

למעלה