היי, אני חדש ואני מבקש מכם עזרה..

Fantasy WRC

New member
היי, אני חדש ואני מבקש מכם עזרה..

אני בחור בן 24 ו10 חודשים(לא שזה משנה
) ואני חיי אצל הורים(זמנים קשים), ויש לי חדר משלי, חדר ממ"ד(כי אני שומע הרבה מוזיקה), אבל הוא לבן מרובע ומשעמם, הכוונה היא כמובן לחדר עצמו.. ראיתי הרבה תוכניות על עיצובי פנים, במיוחד את תוכנית שמשודרת בערוץ 13 שנקראת טאצ' עליז לסטריט שיעיז.. קיצר אני חושב על זה המון ואני רוצה להפוך את חדרי למהשהו יפה ומודרני, אך אינני יודע מאיפה להתחיל וגם התקציב שלי מאוד מדולדל(הכוונה לכסף) אני גם מתקשה לבחור צבע מתאים בשביל קירות שלי כך שזה יראה יפה ומתאים לי.. ועוד הרבה דברים.. לכן, הייתימאוד שמח אם אלו שמבינים בדברים כאלה יעזור לי קצת או ימליץ על דברים מסויימים הקשורים לזה.. אשמח לענות על כל שאלה
, בין אם זה שלא הסברתי טוב את עצמי לבין כל הדברים האחרים.. בהמון תודות.. יניב.

Fantasy WRC

New member
אם זה יכול לעזור להגדיש את אישותי

לחדר אז ככה, אני אוהב מאוד כדורסל, משחק בקבוצת בוגרים, משוגע על מירוצי מכוניות ראלי, יש לי אפילו 2 תמונות שהכנתי בשביל קיר.. אני הנדסאי תוכנה, מת גם על מחשבים ומשחקים
קורא ספרים... אני מאמין שלכל בנאדם יש עיצוב לחדרו לפי אישיותו ותחביבים.. אז זהו.. מקווה שלא שחכתי עוד מהשהו..

Fantasy WRC

New member
ועוד דבר אחרון, בשלב הראשון

ברצוני רק לצבוע את קירות וזהו.. וכל השאר בזה בזמן אחר..

sweety25

New member
שלל עצות..

הי, הייתי ממליצה לך לצבוע את הקירות בצבע שהוא יחסית נייטרלי. יש גווני שמנת בכל מיני צבעים (ירוק שמנת לדוגמה שהוא שמנת עם גוון ירקרק שכמעט לא רואים). אני לא יודעת מה צבעי הרהיטים שלך. בקשר לתמונות: הייתי הולכת על מסגרות בגודל זהה, נגיד 4 או 5 מסגרות, ושמה בכל מסגרת תמונה של אחד התחביבים שלך. את התמונות הייתי תולה בשורה אחידה (מאותו גובה בדיוק).

למעלה