היי אני חדש ומבולבל אני שמעתי קצת מאוד שירים של בית הבובות אבל הם נראים לי אחלה להקה ואני מת עליהם
א איתמר זלק New member 14/10/05 #1 היי אני חדש ומבולבל אני שמעתי קצת מאוד שירים של בית הבובות אבל הם נראים לי אחלה להקה ואני מת עליהם
T The letter ענת New member 14/10/05 #2 ממה אתה כ"כ מבובל? וברוכים הבאים!!! גם אני חדשה פה... ובית הבובות הם גדולים!!! חולה עליהם אני התמכרתי לשירים שלהם אני לא מפסיקה לשמוע אותם ולנגן אותם כל היום
ממה אתה כ"כ מבובל? וברוכים הבאים!!! גם אני חדשה פה... ובית הבובות הם גדולים!!! חולה עליהם אני התמכרתי לשירים שלהם אני לא מפסיקה לשמוע אותם ולנגן אותם כל היום
T The letter ענת New member 14/10/05 #3 עכשיו בדיוק הלכתי לקנות מיתרים לגיטרה החלפתי ל2 הגיטרות וניגנתי את בית הבובות
M mory89 New member 14/10/05 #4 ברוך הבא מותק!! לא התבלבלת, הגעת לפורום הנכון.. (וגם ברוכה הבאה לך ענת..) קנה ת'דיסק, הוא זול ושווה כל שקל ושקל!!
ברוך הבא מותק!! לא התבלבלת, הגעת לפורום הנכון.. (וגם ברוכה הבאה לך ענת..) קנה ת'דיסק, הוא זול ושווה כל שקל ושקל!!
T The letter ענת New member 14/10/05 #7 חח תודה אבל אני כבר כתבתי פה. ותכלאס צודק! שווה כל שקל בחיי!!!
T The letter ענת New member 14/10/05 #9 צודקת* וממ תגידי את גם בפורום של אביב גפן? או שסתם החתימה? כי משומה אני לא מכירה אותך אני בפורום של אביב גפן.
צודקת* וממ תגידי את גם בפורום של אביב גפן? או שסתם החתימה? כי משומה אני לא מכירה אותך אני בפורום של אביב גפן.
T The letter ענת New member 15/10/05 #14 זה שיר עם מילים מדהימות זה לא סתם! ואני חולה בכלל על המכתב אם לא שמת לב The letter ענת אביב גפן המלך!!!!!
זה שיר עם מילים מדהימות זה לא סתם! ואני חולה בכלל על המכתב אם לא שמת לב The letter ענת אביב גפן המלך!!!!!