היי! אני חדש ו...

ofofofof

New member
היי! אני חדש ו...

אני מת על סקי!! (למרות שאף פעם לא עשיתי סקי!) אני נוסע פעם ראשונה (!!!) לסקי בצרפת, במקום הזה שאפשר להיכנס רק עם סוסים...לא זוכר את השם.....בכל מקרה שאני אהיה גדול (אם אהיה טוב בסקי) ארצה לעסוק בספורט שקוראים לו ביאתלון biathlon, מקווה שאתם מכירים.... טוב, אני אמשיך לבקר פה...ביי... אופיר.

Loppy

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

למות על משהו לפני שניסית אותו......אהמממ.....אתה בסדר?! בטיפולים?! (סתם!) זה רק מראה שאתה סקייר מבטיח לעתיד! רק אל תפתח יותר מדי ציפיות...למרות שאני צפיתי הרבה וזה התעלה על הציפיות, ככה זה בסקי! אז.....שיהיה לך בהצלחה! אגב, אתה יכול אולי לבדוק את השם של האתר? נשמע מוזר...

ktam

New member
אני יודע! אני יודע! :)

גם אני שמעתי על האתר בצרפת שאין כניסת רכבים לעיירה... אוף!! שכחתי את השם, אני מקווה שאופיר יזכר

dov2002

New member
../images/Emo45.gif המקום

נקרא AVORIAZ והוא נמצא בצרפת כ - 40-30 דקות נסיעה מג´נבה. אחלה מקום. בהצלחה

dov2002

New member
../images/Emo45.gif המקום

נקרא AVORIAZ והוא נמצא בצרפת כ - 40-30 דקות נסיעה מג´נבה. אחלה מקום. בהצלחה

ofofofof

New member
נכון.....צודק!! עכשיו נזכרתי....

אבורייז AVORIAZ זה השם....תודה על הברכות!! דרך אגב - אתם מכירים את הספורט ביאתלון? biathlon? אופיר.

peach15

New member
כןןןןןןןןן

avoriaz זה אחלה אתר!! הייתי שם שנה שעברה העיירה אחלה ויש מלא מה לעשות וגם מבחינת הסקי האתר ממש אחלה!!! אם אתה נוסע לקלאב מד אז גם שם ממש סבבה.. ואם למלון אחר.. אז תהנה בעיקר מהסקי... ודרך אגב.. מישהו נוסע השנה לtignes???

liran87s

New member
עד שהוא לא ינסה הוא לא יידע !!

צריך לנסות ואם תצליח לעבור את ארבעת הימים הראשונים בלי להתיאש תאמין לי שזה ייצא לך שווה מאד !!

Loppy

New member
Avoraiz! בטח שאני מכיר!

אבל לא ידעתי שאסור להכנס עם מכוניות.... מעניין... שומרים על האוירה או משהו כזה?!
בכל מקרה, זה נחשב לאתר טוב ומהתמונות שראיתי (יש גם בגלריות כמה) הוא גם מאד יפה! אז.......תהנה! רק שאלה אחת: אתה הולך לעשות סקי או סנובורד?

ofofofof

New member
ראיתי את התמונות בגלריה ו....

נראה טוב!! אני כבר רוצה להיות שם!! למישהו יש עוד תמונות של "Avoraiz"? בינתיים (ביומיים שאני פה), נראה שזה אחלה פורום, ובעיקר יש פה אחלה אנשים.... אופיר.

Loppy

New member
אין בעיה! שמחנו לעזור!

תהנה בפורום ככל יכולתך! לילה טוב

למעלה