היי אני חדש ו...

WhatCanIDo

New member
היי אני חדש ו...

אני רוצה להתחיל לאסוף קומיקס הבעיה היא שאני לא ממש יודע הרבה על זה אז אם תוכלו להסביר ולהגיד לי מה שאני צריך? כמו מאיפה לקנות ממי לקנות מחירים בכלל-כל מה שאני צריך לדעת בתודה מראש

alro

New member
אז ככה...

דבר ראשון ברוך הבא תראה יש את הדרך היקרה והממש לא נוחה לאסוף את 4 החוברות שיש בסטימצקי זה נגמר בשתי סדרות של אקס-מן סופרמן ובאטמן הדרך היותר טובה היא דרך אחת מהחברות שמיבאות קומיקס לארץ העסק הוא טלפוני ועדיף לשלם בכרטיס אשראי אפילו שאפשר גם בהמחאות דואר, המחאות רגילות הקישורים לאתרים יתווספו בסוף מחירים אפשר לברר דרך החברות וגם דרך אתרים של חברות הקומיקס הגדולות כדי לדעת מה להתחיל אני ממליץ לברר באינטרנט על דברים מעניינים חדשים להתעדכן בפורומים, ואם דברים ותיקים מעניינים אותך (אפילו שקצת קשה להכנס בהתחלה לסידרת שרצה כבר 400-600 חוברות) אז כדי להתעיניין מתי מתחילה הרצה

WhatCanIDo

New member
עוד שאלה

קודם כל תודה אני ישלם בהמחאת דואר כי אבא שלי לא יסכים לשלם בכרטיס אשראי :) איזה חברה הכי טובה בשביל להזמין קומיקס? נגיד אני לא יקנה בסטימצקי אלא אם כן אני הולך לקניון ורואה שם משהו מיוחד אז אני יזמין מאחת מהחברות מאילו כדאי להזמין?

alro

New member
אני אישית

מזמין מעולם הקומיקס וממש טוב לי ונוח איתם יש אנשים שיגידו לך לא לעבוד איתם אבל תתעלם כי מהכרות איתם ברשת הם קטנוניים אבל תבדוק את כל החברות ותחליט אני ממליץ לך גם להתכתב קצת עם האנשים שם ברשת ואז תוכל לראות מי נראה לך יותר

ailag

New member
שי - effigy

תגיד, שכחתי בפעם שעברה לשאול. יש פורומים עם מילים או תמונות מעל לפורום עצמו. אולי ככה אפשר לשים לינקים לתשובות לשאלות האלו? (לזה ששאל: אין בעיה עם מה ששאלת, פשוט היה עדיף אם יכולנו להפנות אותך מיד לתשובה) נ.ב. לקומיקס יש גם את טאוור רקורדס, שמחזיקים (תלוי בחנות) מעט TPים ומזמינים חוברות מעולם הקומיקס.

zViper

New member
גם אני מזמן הזמנתי מס´ דברים...

מעולם הקומיקס... בין היתר, שתי חוברות עבות נדירות: 1- מותו ותחייתו של סופרמן(זו סגה שלמה של כ-5חוברות מאוחדות יחדיו) 2- מותו של רובין והאבל והנקמה של בטמן יחד עם המצאותו של רובין חדש. הצפע.

Silver Surfer

New member
ואני אישית

מעדיף את קומיקס וירקות, המחירים שלהם יחסית זולים ואפשר ליצור קשר איתם בקלות.

hulk

New member
להחליט מה לקרוא

אתה יכול לקרוא ביקורות באתר של קומיקס וירקות יש שם גם כתבות וככה תוכל להחליט מה מעניין אותך .

WhatCanIDo

New member
אי יסתכל אבל עדיין יש לי עוד שאלה

יש 3 חברות שמייבאות קומיקס: קומיקום, קומיקס וירקות ועולם הקומיקס מי הכי טובה?! ממי כדאי לי להזמין? כי ממש אני לא מבין בזה ואני ישמח אם מישהו שמבין בתחום יגיד לי

effigy

New member
עצה

אם אתה זה שדיבר איתי באיסיקיו אז יש לך 16 חוברות להזמין... תזמין מקומיקום ועולם הקומיקס 5 חוברות מכל אחת ומCNV 6 (מחיר) ואז תחליט

WhatCanIDo

New member
לא זכור לי שדיברתי איתך.....

לא זכור לי שדיברתי איתך באיסייקיו אבל לא משנה :) אבל גרמת לי לשאול עוד שאלה: כמה קומיקסים נראה לכם הגיוני להזמין? אני יודע שמדובר פה על כסף (אני נער ממוצע לא עובד כך שאין לי מי-יודע-מה) כמה קומיקסים אתה קונים? ושוב - מאיזה חברה הכי כדאי? כי אני לא הולך להזמין מכל אחד כי זה די בלאגן בשבילי....אני מעדיף להיצמד לאחת עד הסוף-אז לאיזו?

Silver Surfer

New member
מממ

לפי דעתי כדאי לך לנסות את משהו מליין האולטימייט (אולטימייט ספיידרמן, אולטימייט אקס-מן, אולטימייטס), הסדרות לא התחילו לפני הרבה זמן (אולטימייט ספיידרמן לפני שנתיים ואולטימייט אקס-מן לפני שנתיים מינוס ואולטימייטס לפני חצי שנה) ככה שלא יהיה לך הרבה להשלים. אני אישית קורא כל אחת מהחוברות הנ"ל (שלוש חוברות) , אבל אתה יכול לבחור איזה אתה רוצה. ד"א אם אתה רוצה להשלים חוברות שאין לך, הדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה לקנות TPBs שיתנו לך רקע. בקשר לאיזו חברה, אני מוצא את CNV כחברה הכי טובה, המחירים שלהם מאוד סבירים והשירות טוב מאוד.

rroo

New member
אולי פשוט על תזמין משום חברה

אם אתה לא מכיר את החוברות שאתה מזמין אז אין טעם להזמין על עיוור קפוץ לחנות של עולם הירחונים בתל אביב או ברעננה אומנם שם יש מבחר משתי חברות קומיקס בלבד מרוול ודי סי אבל הם מביאים את כל החוברות תדפדף קצת תתרשם ואז תדע מה להזמין ולגבי איזה חברה זה לא משנה כולם אותו הדבר אני אישית לא מזמין מחברה ישראלית כי לפי ההתרשמות שלי ביריד הקומיקס דיברתי אם כולם כולל ערן שרושם כאן בפורום לפעמים וכולם נוכלים וגנבים ומחפשים רק להרוויח תזמין מ MILEHIGHCOMICS.COM

Silver Surfer

New member
שטויות

כל החברות (קומיקס וירקות, קומיקום ועולם הקומיקס) הן חברות חוקיות כדת וכדין. בקשר לאמינות מנסיון אישי אני יודע שCNV מאוד אמינים, הם זולים והמשלוחים שלהם מגיעים במצב טוב. חוץ מזה הזמנה ממיל היי כל חודש לא כדאית ולא משתלמת.

purple boy

New member
6 חוברות ואז להחיל ללכת בכיוון...

לדעתי הכי טוב זה ללכת בהתחלה על כ 6 חוברות, שזה יוצא כ 100 שקל לחודש, ולאט לאט לבנות כיוון. איך בוחרים מה לקרוא? או שנכנסים לאתרים עם ביקורות (כמו שרשמו למעלה) ובוחרים חוברות שנראות מעניינות מבחינת הסיפור. או הולכים לחנות, רואים בעיניים ונעזרים במוכרים. עולם הירחונים כרגע מחזיקים רק את הלהיטים של מרוול ו DC ואין להם שום דבר מהליין של האולטימייטס. חוץ מזה יש את הדוכנים שקומיקס וירקות עושים כל שבוע. היו גם כמה דוכנים של קומיקום אבל הבנתי שהם סגרו או משהו. עולם הקומיקס עושים מדי פעם מחסן פתוח, צריך לבדוק מתי. מבחינת מגוון, קומיקס וירקות ועולם הקומיקס מובילים. לדעתי, תקפוץ לאחד הדוכנים של קומיקס וירקות ותקפוץ למחסן פתוח של עולם הקומיקס ותחליט מי יותר נראה לך. בנוגע לחברות מחו"ל, לוקח המון זמן עד שהחוברות מגיעות ולפעמים הן מגיעות במצב רע. חוץ מזה זה עולה יותר (אלא אם אתה מזמין כמות גדולה מאוד של חוברות ואז אתה מקבל הנחות וכדומה). לדעתי שווה להוציא עוד כמה שקלים כדי שיהיה עם מי לדבר ויהיה למי ללכת עם חוברת לא מגיעה או שהיא מגיעה פגומה.

Silver Surfer

New member
בושה...

האולטימייט זה ליין בין הכי מבוקשים בשוק ושם אפילו לא מייבאים את זה?!?! בושה...

ailag

New member
תזכור

שיש קומיקס מעבר לסופר גיבורים. דוגמת קרוסג´ן. סין סיטי. אליאס ודומיו... אם אתה רוצה גם מאלה תבקש ספציפית, כי בד"כ מניחים שאתה רוצה קומיקס של סופר גיבורים.

למעלה