היי אני חדש כאן.

היי אני חדש כאן. ../images/Emo13.gif

ואוהב לאכול בשר. נכנסתי לבלוג שלך (bigjack) וממש התרשמתי לטובה כל כך הרבה דברים טעימים ומגרים..... הבעיה היא שאין לי מושג איך לבשל, בשבילי להתחיל ללמוד לבשל זה כמו ללמד זקן בן 90 להשתמש במחשב. אבל המתכונים בהחלט עשו לי תאבון....

o h a d d

New member
למען האמת-לא חייבים לדעת לבשל כדי להכין

אנטריקוט עסיסי.... ויש עוד המון מתכונים שרק צריך לבצע שלב שלב, כמו צלי בתנור.

אחשל

New member
../images/Emo46.gifמזתומרת לא חייבים לדעת לבשל ../images/Emo13.gif../images/Emo35.gif

אולי לא צריך להיות
שף או בעל כישרון בישול יוצא דופן, אבל לבשל צריך ללמוד, כמו כל דבר אחר
.

אחשל

New member
רק אם אתה רוצה לאכול סוליית גומי בסוף ../images/Emo3.gif...

לעומת זאת, אם אה רוצה לאכול מאמא עוף מהמיקרו, כל מה שאתה צריך לדעת זה לקרוא את העטיפה הצבעונית...

sjarjar

New member
צריך גם לדעת ללחוץ על הכפתורים של המיקרו

אחרת אוכלים מאמאעוף קר (אם כבר לרדת לפרטים אז עד הסוף).

bigjack

New member
../images/Emo80.gif ברוך הבא לפורום שמוליק

שמח לשמוע שנהנת מהבלוג.....כל המטעמים הבשריים משם יעלו גם לכאן במשך הזמן
גם אני כשהתחלתי לבשל לבד לא ידעתי כלום חוץ מחביתה. פשוט צריך להתחיל ולנסות בהתחלה ממתכונים קלים, כדי להכיר את התבלינים ואת שאר הבשרים והירקות ולדעת איך כל אחד מתנהג בכל סוג של בישול. בטוח שיש גם פאשלות מידי פעם אבל רק ככה אפשר ללמוד. יש בפורומים וברשת אין סוף מתכונים ותמיד אפשר להעזר בבשלנים שכאן כדי לקבל עיצה או טיפ. ותתפלא אבל הרבה זקנים התחברו למחשב ולמדו יופי להשתמש בו
אז גם לך יש סיכוי להיות בשלן מעולה

Master Stav

New member
הכול עניין של ניסוי וטעייה

והנכונות לא להתיאש ....גם ששורפים מקדיחים ומאד לא מצליחים .... בסוף יש עונג עצום באכילה יחד עם אנשיםש אתה אוהב דבריםש אתה הכנת

Bavmorda

New member
../images/Emo62.gifעד שלא מנסים לא יודעים....

ואף אחד (!) לא ידע לבשל עד שהוא ניסה, וניסה שוב, ועוד קצת, ושוב ניסה, ושוב טעם, ושוב שרף, והשכיל והבין..... שרק מנסיון לומדים. בהצלחה

למעלה