היי אני חדש כאן!

simple day1

New member
היי אני חדש כאן!

אני לא כל כך מכיר את השירים של סאן אוף דורק! תוכולו להכיר לי שירים חדשים של סאן אוף דורק? ואה בקיצור אני אוהב את גרין דיי,בלינק,סימפל פלאן,סאן אןף דורק(ברור) גוד שארלוט מקווה להשתלב!

LovE BuSTeD

New member
יאאא

יש לנו בן בפורום:) ברוך הבא אח שלי:) בן כמה אתה? ואני ארשום לך תשירים שאני אוהבת וממליצה לך:) boy band murdred in the mosh eddi song sick

m i c k e y 15

New member
היי לךך גמני אוהבת את כל הלהקות!!

שרשמתת.. כאילו של הלהקות! ואני אמליץ לך על שירים של סאן אוף דורק.. Son Of Dork - Ticket Outta Loserville Son of Dork - Slacker Son Of Dork - Sick Son Of Dork- Little Things Son Of Dork - Wear Me Down Son Of Dork - Eddies Song וזה לא שלהם זה קאבר אבל ממש טובב: son of dork - i want you back

vered131

New member
:]

סופסוף בן
ברוכה הבאה. אני ורד

ברוכית ../images/Emo192.gif

היי אני שחר. בת 14. סוף סוף בן בפורום
אתה גם בפורום של סימפל פלאן :) נממ.. השתלבות נעימה. אין לי כל-כך להמליץ לך על שירים שלהם.. הם כולם יפים! תעשה בקאזה חיפוש שירים של סאן אוף דורק ופשוט תוריד את כולם! חח

mela1

New member
ברוכיהה../images/Emo24.gif

סוף סוף בןן! ווהאאהה!! חח..בניםבניםבניםבנים. טוב, הגיע הזמן, לא? אני מלה בת 14.5 תהנה:)

היי יש בן בפורום!!ברוך הבא../images/Emo9.gif

אני שני
הייתי ממליצה לך על שירים של סאן אוף דורק אבל כולם יפים בעיניי.. אז שתהיה לך השתלבות נעימה

LeeR4Ever

New member
|קרמבומוקה| ברוכית ../images/Emo13.gif

אני ענת [גם אוהבת את סימפל גרין דיי וגוד שארלוט
וסוד כמובן
] תהני פה!

LeeR4Ever

New member
|קרמבומוקה|../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

סורי....
אני קצת עיוורת כנראה
זה בגלל קורל! כע

Rowdy Girl

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ווהווו בן בפורוםםםםם [[[=

McflyRule

New member
ברוך הבאאאאא../images/Emo13.gif

בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! בן בפורום! יאיי
וולקאם

Mai 17

New member
ברוך הבאאאא! ../images/Emo9.gif

אני מאי, בת 17... ובאמת, סופסוף בן! חחח

למעלה