היי אני חדש לגמרי... מה מתרחש פה??? אבקש עידכון מהיר והוספתי לרשימה...
ל ליאן. New member 10/5/02 #2 ברוך הבא.. לאיזו רשימה אתה מבקש להצטרף ? תגיד לי כדי שאדע. קודם כל, אתה מוזמן לקרוא את מכתב הפתיחה בלינק שמעל.. לאחר מכן תוכל לספר לנו על עצמך ועל נערת חלומותייך ב 30 מילים או לפחות... רק טוב,
ברוך הבא.. לאיזו רשימה אתה מבקש להצטרף ? תגיד לי כדי שאדע. קודם כל, אתה מוזמן לקרוא את מכתב הפתיחה בלינק שמעל.. לאחר מכן תוכל לספר לנו על עצמך ועל נערת חלומותייך ב 30 מילים או לפחות... רק טוב,
ל ליאן. New member 10/5/02 #4 אותי אתה שואל ?? לי לא ברור איך למרות שהבנאדם שלא מבין מה מתרחש, הוא מבקש בכל זאת להצטרף לרשימה כלשהי... זה לא התור ללחם במוסקבה
אותי אתה שואל ?? לי לא ברור איך למרות שהבנאדם שלא מבין מה מתרחש, הוא מבקש בכל זאת להצטרף לרשימה כלשהי... זה לא התור ללחם במוסקבה
V voguemaster New member 12/5/02 #7 בטח!! ../images/Emo9.gif על איזה רשימה מדובר ?? רשימת שבויים ? רשימת קניות ?? רשימת חיסול (האהא! אני בטוח שאהבת את זה! ) ?? יופי, מיצינו... אלי
בטח!! ../images/Emo9.gif על איזה רשימה מדובר ?? רשימת שבויים ? רשימת קניות ?? רשימת חיסול (האהא! אני בטוח שאהבת את זה! ) ?? יופי, מיצינו... אלי