היי.. אני חדש. מקווה שאני אמצא זמן לכתוב פה
M Miss CB New member 1/8/03 #2 ברוך הבא ../images/Emo47.gif המשיח ../images/Emo13.gif כמה זמן חיכינו מקווה שתהנה בפורום, גם אם לא יהיה לך זמן להגיב לדברים... בכל אופן, כל יום שבת ב20:00 חידון של מאיה המבולבלת, John LennonS ואנוכי, אשמח אם תשתתף!
ברוך הבא ../images/Emo47.gif המשיח ../images/Emo13.gif כמה זמן חיכינו מקווה שתהנה בפורום, גם אם לא יהיה לך זמן להגיב לדברים... בכל אופן, כל יום שבת ב20:00 חידון של מאיה המבולבלת, John LennonS ואנוכי, אשמח אם תשתתף!
M Miss CB New member 1/8/03 #4 נראה לי שתספיק השבוע ספציפית בכל אופן, כי כמה מהמשתתפים הידועים נסעו להם לחו"ל (חלקם אפילו לא גילו לנו לאן אהמ אהמ מקה)...! גם אם לא תספיק לחידון עצמו, יש תחרות בה אתה אמור לענות על השאלות עם תשובות מצחיקות...
נראה לי שתספיק השבוע ספציפית בכל אופן, כי כמה מהמשתתפים הידועים נסעו להם לחו"ל (חלקם אפילו לא גילו לנו לאן אהמ אהמ מקה)...! גם אם לא תספיק לחידון עצמו, יש תחרות בה אתה אמור לענות על השאלות עם תשובות מצחיקות...
מ מלך המשיח New member 1/8/03 #6 טוב, תתכוננו לכתיבה האינסופית שלי. אני אוהב את הביטלס, אפילו חייב להם (לשניים שנשארו ) בזכות השירים שלהם אני השתפרתי מאוד בנגינה שלי בגיטרה.
טוב, תתכוננו לכתיבה האינסופית שלי. אני אוהב את הביטלס, אפילו חייב להם (לשניים שנשארו ) בזכות השירים שלהם אני השתפרתי מאוד בנגינה שלי בגיטרה.
S Shinobi New member 1/8/03 #7 ברוך הבא ../images/Emo24.gif גם אני מושפע מה ביטלס בנגינה שלי על גיטרה
M Miss CB New member 1/8/03 #9 נראה לי שלכולם זה ככה... יש להם פשוט שירים טובים להתחיל איתם, מאוד קלים, וגם כמה סולואים חבל"זיים. למשל של SOMEHTING... יחסית קל אבל ממש יפהפה.
נראה לי שלכולם זה ככה... יש להם פשוט שירים טובים להתחיל איתם, מאוד קלים, וגם כמה סולואים חבל"זיים. למשל של SOMEHTING... יחסית קל אבל ממש יפהפה.
ב באדוּלינה New member 1/8/03 #10 ואתה, אתה החתימה שלך סוטה והגיטרה בכרטיס האישי שלך פשוט כוסית! למרות שאני אוהבת אותן אדומות
M Miss CB New member 1/8/03 #12 באמת גיטרה יפה... מזה, סטראטו אני משערת? שלי ימאהה שחורה ומבריקה עם גשר צף ומקל מגניב שעושה ווווווווו כשמשחקים איתו (אז מה אם יש לזה שם מקצועי?? מקל זה יותר מצחיק) ושבוע הבא מגבר כנראה ווהוו!
באמת גיטרה יפה... מזה, סטראטו אני משערת? שלי ימאהה שחורה ומבריקה עם גשר צף ומקל מגניב שעושה ווווווווו כשמשחקים איתו (אז מה אם יש לזה שם מקצועי?? מקל זה יותר מצחיק) ושבוע הבא מגבר כנראה ווהוו!
S Shinobi New member 1/8/03 #13 זה בא מאותו בית של הסטראט היא מאוד דומה לסטראט אבל זו גיטרה שקוראים לה פנדר פרודיג'י היא בת 12 והפסיקו לייצר את הגיטרה הזו ב91' אפשר לומר שהגיטרה הזו נדירה דרך אגב עוד שעתיים וחצי אני נוסע לנתב"ג וטס לטורקיה
זה בא מאותו בית של הסטראט היא מאוד דומה לסטראט אבל זו גיטרה שקוראים לה פנדר פרודיג'י היא בת 12 והפסיקו לייצר את הגיטרה הזו ב91' אפשר לומר שהגיטרה הזו נדירה דרך אגב עוד שעתיים וחצי אני נוסע לנתב"ג וטס לטורקיה
ב באדוּלינה New member 1/8/03 #8 ברוך הבא ../images/Emo24.gif ה"סטיקר" הזה שיש לך בכרטיס אישי קרעה אותי מצחוק! אני רק מקווה שאתה לא באמת פמיניסט
ברוך הבא ../images/Emo24.gif ה"סטיקר" הזה שיש לך בכרטיס אישי קרעה אותי מצחוק! אני רק מקווה שאתה לא באמת פמיניסט