היי אני חדש פה...ורציתי להגיד

היי אני חדש פה...ורציתי להגיד

שאם לא שמתם לב...כמעט כולם פה לא מדברים על אסתי המכוערת, רק על ימי הולדת ודברים כאלה... לא שזה לא טוב, כן? אבל אני חושב שנחזור לדבר עם שם הפורום הזה. וכדי לקדם את העניינים יש לי שאלות(שאלות די צפויות): 1.את מי אתם הכי אוהבים? 2.את מי אתם הכי שונאים? תשרשרו את התשובות להודעה זו.

לא אמרתי את דעתי האישית

אני הכי אוהב את אסתי כי חוץ מזה שהיא מכוערת...(ואני לא אוהב מכוערות)היא תהיה יפה...היא חכמה, נחמדה ועוד הרבה... אני הכי שונא כמובן כמובן וכמובן שכולם יגידו את זה-את ויקטור מארק. זה היה צפוי.

LeAnNe

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

אני הכי אבתי את מיכל (רק חבל שהיא מתה) אז עכשיו נצח הוא האהוב עלי.. אני ממש שונאת את דינה ונטלי.

yellow cheese

New member
-אני- ../images/Emo13.gif

אני הכי אוהבת את עומר (ליאון רוזנברג) והכי לא אוהבת [שנאה זו מילה חזקה מדיי] את דינה

myתשובות!!../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

את מי אני הכי אוהבת?:את עומר אני חושבת, את אסתי ונטלי... את מיא אני הכי שונאת?: את נועם! בעעעעע

צודק חבוב אז ככה אני עונה../images/Emo94.gif

את מי אתם הכי אוהבים
:אני אהבתי את אלביס הוא חבוד מצחיק משעשע ואם יקרה לו משהו והוא כבר לא ישחק בסידרה אז הוא מאוד יחסר לנו
את מי אתם הכי שונאים
:אני את נועם הוא מה קרצייה מהלכת אני פשוט שונאת אותו הוא רק עושה צרות לעומת אלביס אם נועם לא היה משתתף יותר בסידרה לי הוא בכלל לא יחסר
אזהרה: אני לא מדברת על האופי שלהם כשחקנים אני מדברת על האופי שלהם בתור הדמות בסידרה אז אל תחשבו כל מינה דברים

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifתשובות!../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif

את מי אתם הכי אוהבים
את עומר, אסתי, נצח, מיכל (ז"ל), אלביס ואיקה. לא יכולה להחליט את מי אני הכי הרבה אוהבת
. אני פשוט טיפוס אוהב
את מי אתם הכי שונאים
את וויקטור מארק, ישראל (טיפש) מארק, דינה, חברה שלה, אלכס, וגם קצת את נועם ונטלי, כי בגללם מיכל נרצחה

אני שמח שעניתם על ה"סקר" שלי

ויש לי עוד שאלות! 1.מי אתם רוצים שיעוף מהסדרה? 2.איזה שחקן הייתם רוצים לצרף לסדרה ובתור איזה תפקיד?

Ch00kAr GirL

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo44.gifתשובות../images/Emo44.gif../images/Emo36.gif

את מי אתם הכי אוהבים
את עומר ומיכל [
]
את מי אתם הכי שונאים
את נועם, דינה וחברה שלה
מי אתם רוצים שיעוף מהסדרה
אממ..דינה נראה לי
איזה שחקן הייתם רוצים לצרף לסדרה ובתור איזה תפקיד
ממ..ליודעת..נשאיר לכותבים את העבודה

AmiTutiT14

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifתשובות2../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

מי אתם רוצים שיתעופף מהסידרה
דינה ללא ספק. את וויקטור אני שונאת, אבל הוא אחד מהמוסיפים. אחרי הכל זה טלנובלה, הרוב הם רעים.
איזה שחקן הייתם רוצים לצרף לסדרה ובתור איזה תפקיד
הייתי רוצה שניים:
יהודה, בתור שחקן שבא להופיעה בפרסומת (וכמובן משתחל לתוך העלילה)
מקס אולארצ'יק, בתור הבן האבוד של איקה. זה יכול להיות נחמד (כמובן לא מבגידה או משהו, אני לא רוצה ריבים בין איקה לאלביס. חולה עליהם
).

yellow cheese

New member
יאללה

1.מי אתם רוצים שיעוף מהסדרה?
אף אחד. הם כולם בסדר. 2.איזה שחקן הייתם רוצים לצרף לסדרה ובתור איזה תפקיד?
גיא אריאלי..בתפקיד החבר של אסתי

למעלה