היי אני חדש פה מה המצב למה לא

Nagini Potter

New member
קודם כל זה שישה ימים....

והתשובה היא - זה בגלל שיש פה רק אותי ועוד איזה אחת, וכרגע אני מחכה שהיא תענה, כי ההודעה שלי היא האחרונה בכל השרשורים..... אז מה את רוצה שאני אגיב לעצמי? ואיך אתה הגעת הנה? Nagini Potter

Nagini Potter

New member
כן

כי זה פורום רפאים, בעיקרון הוא לא באמת קיים..... כמו שאתה רואה, אין מנהל, אי אפשר לענות לסקר, דברים כאלה..... אין גם טאג ליין עד כמה שידוע לי..... ספר 13 זה מתקדם לצערי.....אין הרבה אנשים פה באיזור שקראו יותר..... יש בסך הכל חמישים וארבעה ספרים (או ארבעים וחמישה, לא זוכרת), וגם המגה מורפס והזה של האנדליטים והכל..... אני קראתי רצוף עד עשרים (נראה לי...) ואז כל מיני.... נראה לי עשרים ושלוש, עשרים ושש, עשרים ושמונה....... זהו, זה מה שאני יודעת.... והשותפה שלי נעלמה.....
Nagini Potter

Nagini Potter

New member
יש חמישים וארבעה באנגלית

ראיתיהם במו עיני, בחנות ספרים כשביקרתי את הסבים שלי בחו"ל. בספר האחרון כתוב על הכריכה, איפה שיש תמיד מין כתובת פלצנית כזאת על יירקים ופחד ושינוי - אז כתוב שם משהו כמו, "זה התחיל עם חמישה, אבל ייסתיים עם ארבעה..." ומישהו שקרא את כל (או כמעט כל) הספרים כבר גילה לי מה יקרה לאחד מהם ולמי...... אוי, דוקא חבל עליו/ה. Nagini Potter

ואוו עד שיתרגמו את כולם

את מכירה איזה אתר עם שמות הספרים? וזה אפשרי לקרוא אותם באנגלית?

Nagini Potter

New member
האנגלית מאוד קלה....

אם לזה אתה מתכוון ב"אפשר".... אני לא מכירה אתר, אבל השמות לא משנים, הם ממילא לא אומרים הרבה..... אני מציעה לך לא לחכות לתרגום, כי סביר שעד שיתרגמו הכל כבר תהייה מבוגר מדי מכדי להתעניין בזה. אני לא מבינה מה לוקח להם כל כך הרבה זמן לתרגם את זה?! אם את הארי פוטר הרביעי, ספר ארוך וברמה יותר גבוהה עם מילים הרבה יותר קשות לתרגום, הצליחו לתרגם תוך שנה, אז הם אמורים תוך שנה לתרגם לפחות חמישה ספרי אנימורפס בשנה, לא? כי זה ספרון קצרצרון ויש לו שפה קלה, בלי הרבה משחקי מילים ושירים ודברים כאלה שקשה לתרגם.... אם אני, שלא מבינה עד כדי כך באנגלית, הצלחתי לקרוא ספר אחד ביומיים, אני בטוחה שמומחה גדול לאנגלית יוכל לתרגם ספר אחד תוך פחות מחודש, לא? הם פשוט מזלזלים בזה.... בני זונות....
Nagini Potter כשחזרתי לארץ מהסבים שלי ביקשתי מהם שישלחו לי משם ספרים של אנימורפס, אבל עוד לא שלחו לי..... אני אבקש מהם עוד פעם אני מניחה שאפשר למצוא אותם באנגלית, פשוט אני לא יודעת איפה

טוב המתרגמים לא יושבים כל היום

ו.. מתרגמים ולא מזמן הוציאו את ספר 17 טוב הפורום הזה באמת מת אם אני יביא עוד ילד גם את תביאי?

Nagini Potter

New member
כן, הפורום הזה מת, פשוט בגלל שהוא..

..מת. מבחינה טכנית, אכן הפורום הזה מת. כמו שאמרתי, הוא לא קיים, אין אליו קישור מרשימת הפורומים, זה פורום שהיה ובוטל. כרגע אנחנו מדברים בתוך קבר, בעקרון. יהיה נחמד לאכלס את הפורום, אבל זה די היה מין מקום פרטי כזה שלי ושל אור ירח.... לא נעים לי להביא לכאן מלא חבר´ה בלי לשאול אותה אם היא מסכימה..... בוא נחכה קצת, ואם היא לא תופיע פה, ולא תענה לי באייסיקיו, אז נביא לפה אנשים אחרים..... בסדר? Nagini Potter

Nagini Potter

New member
רגע, עכשיו כשאני חושבת על זה....

איך הגעת הנה באמת? אין קישור מרשימת הפורומים, אז אתה חייב לדעת את המספר... מי נתן לך אותו? Nagini Potter

Nagini Potter

New member
שני מה?? ../images/Emo12.gif

זה עדיין בקשר להודעה הקודמת שלך.... חשבתי שיעברו כמה דקות ואני אבין. לא הבנתי. שני קישורים? איפה?? Nagini Potter

כן שני קישורים אחד בתרבות ואחד

בצעירים והפורום הזה לא שווה ת´מאמץ מי יבוא?

אם יהיו פה עוד אז זה

כבר לא יהיה "שתינו" זה יהיה "כולנו"! (החתימה שלי ושל נגיני) אבל בסדר..... והייתי במחנה קיץ! ולא חסרתי לאף אחד חוץ מלך יעל´וש..... *עצובה*

Nagini Potter

New member
אוקיי...

אבל שכמה דברים יהיו ברורים: אם הפורום הזה נפתח לקהל הרחב (יעני - מישהו שאני אכריח לבוא ומישהו שאחד מכם יגרור לפה), אז שיהיה ברור שאור-ירח היא המנהלת, ושזה פורום אנימורפס ולא פורום בא-לי-לכתוב-הודעות-מטומטמות-וחסרות-משמעות-אבל-אף-פורום-לא-מסכים-לקבל-אותן. וזהו!! Nagini Potter

למעלה