היי אני חדש פה...שאלה קטנה

rppg206

New member
היי אני חדש פה...שאלה קטנה

אני וחברים שלי {בני 18} רוצים לטוס לאיה נאפה בסביבות סוף יולי...עכשיו עברתי במיליון משרדי נסיעות ואני לא יודע מה להחליט...מצד אחד יש בית מלון עם ארוחת בוקר רק ראשון עד חמישי שמגיע לסביבות ה-450-500 דולר...ומלון אחד חצי פנסיון ארוחת בוקר ערב שעולה 550 דולר מצד שני יש את המלון דירות...עולה 350 דולר ל7 לילות...אבל אני לא יודע מה עדיף לנו....7 לילות יותר כיף אבל אין אוכל!!! ואני גם לא מכיר בתי דירות שלא יפול לי איזה חורבה מסריחה שלא שווה דולר אפילו!! תעזרו לייי.... תודה מראש חולה עליכםםםםם אחלה פורום

DJfroyke

New member
קשה לדעת

מלונות דירות זה בדרך כלל די מעאפן אבל זה ממש לא מתוייק ככה, ממש ממש לא אל תאמין לשטויות האלה 450-500 למלון עם ארוחת בוקר ו350 למלון דירות אני הייתי במלון עם ארוחת בוקר (שלא אכלתי כי הכל שם חזיר) שבעה ימים מלאים, שילמתי 340 דולר את חברים שלי דפקו בדיל של 7 ימים גם, מלון דירות, והם שילמו 400 דולר זה מאוד תלוי בדיל ובמשרד הנסיעות, אף דיל לא אמור לעלות יותר מ 400 דולר גג. וגם זה לא קשור כמה ימים. בד"ך עושים או שבוע, או ראשון עד חמישי - ראשון בערב עד חמישי בבוקר שזה יוצא לך 3 ימים - לא שווה! היה לי גם חבר שעשה דיל ב 350 דולר ראשון עד חמישי, אבל שמו אותו מלון 5 כוכבים, מלון בין המפוארים באיה נאפה. בגלל זה, זה תלוי. אני גם כמעט נפלתי בראשון עד חמישי ב 400 דולר. ההצעה שלי היא כזאת וזה הכי טוב - אל תאמין למה שכתוב באתרי אינטרנט של סוכנות נסיעות - אל תבנה על שום דבר שכתוב שם תרים טלפון אל הסוכנות, תשאל אותם מה יש להם. הם שולפים לך על המקום דברים מדהימים. דברים גם משתנים כל הזמן וזה ואין מה לעשות. תלך ממשרד נסיעות לשני עד שיציעו לך משהו שתאהב. תבקש את שם המלון ותיכנס לאינטרנט לראות מה הסיפור שלו. זה הכל, זה חובה לעשות את זה, רק בטלפון לא באתר כי הם לא מעודכנים באתר. תשמע לי הכי טוב.

rppg206

New member
אחי נסעתי למשרדי נסיעות ..

בכלל לא התקשרתי... כל המלונות לא משנה איזה רמה ומה מינימום 400 דולר..וראשון עד חמישי אין מלונות של 7 לילות הכל 4 לילות... בגלל זה חשבתי אולי כדאי 7 לילות במלון דירות וזהו..אתה יודע אולי על איזה מלון דירות טוב עם בריכה שהייתה בו אולי או שמעת מאחרים...??? יש בכלל בריכה בבתי דירות?? ותודה על התגובה המהירה אחי

yossibalali

New member
בטח שבבית דירות

תאמין לי זה מספיק! יאללה אפשר לחשוב תספיק לקום לארוחת בוקר בשעה 7-8 חחחחח חלאס להיות אשכנזים! ביום הראשון שאתה בא לך לאיזה מכולת קנה קורנפלקס, קנה חלב והינה יש לך ארוחת בוקר..... בקשר לזה שלא תיפול על חורבה תברר לפני שאתה סוגר דיל פה בפורום... אני אומר לך בוודאות שאפלנדרה ומאוס זה בתי דירות טובים! אם יש לך הזדמנות ללכת אליהם - לך!

idanmoshe18

New member
דיל ל-4 לילות

אנחנו מצאנו במלון דירות שאומרים שהוא מעולה והוא גם ממוקם מעולה אנטאה ב360 דולר כרגע חברים שלי השיגו ביותר נמוך שנה שעברה

rppg206

New member
שמעתי פה ושם על בתי דירות בשם

אניס,ניסיאנה ויורונאפה...משיהו מכיר??

yossibalali

New member
כנראה שינו את הבתי דירות

כי שנה שעברה לא זכור לי כאלה בכלל... אנטאה בית דירות מצויין!

rppg206

New member
סבבה לפני שאני סוגר אני

ירשום פה בפורום את השם של הבית דירות תגידו אם כדאייי

yossibalali

New member
סבבה אחי

אבל אני לא מכיר את כולם..... את רוב האלה שהיו שנה שעברה אני מכיר ראיתי השנה שיש מלא חדשים..... משתלם לפתוח עסק של בית דירות כנראה :)

gilad86

New member
מסכים עם יוסי לגבי מאוס ואני ממליץ

על טסוקוס הולידיי, בית דירות אחד הטובים שם לדעתי. אל תלך למגדליני-נראה כמו חורבה וחבר'ה שהיו שם אמרו שהמקום מלוכלך והיחס מגעיל

yossibalali

New member
צודק צודק

היו לי ידידות במגדליני אלוהים ישמורררררררררררררררררררררר חםםםםםםםםם חםםםםםםם חםםםםםםם אין מזגנים אין כלום מלא ג'וקים מלא נמלים נראה כמו בית ספר רק שכל כיתה זה דירה... מגעיל ממש מגעיל! גם הבריכה קטנה וכל היום יש בה צל! ככה שאין שמש ואי אפשר להשתזף

gilad86

New member
בית דירות מספיק אחי תאמין לי ולכל

הפורום, בבית דירות יש לך את כל התנאים שאתה צריך וגם הכי צחוקים שם. מלון דירות לשבוע אל תשלם יותר מ-400$ וגם זה בהגזמה, כשיהיה לך שם של בית דירות תגיד לנו פה בפורום בטוח יש אנשים שמכירים ויכולים להמליץ לך אם ללכת או לא.

rppg206

New member
תודה אחים שלי....

שאני יקבל שמות ספציפים לפני שאני אסגור אני יתייעץ איתכם אתם אחלה תודה

למעלה