היי אני חדש פה..

Reservoir Dog

New member
היי אני חדש פה..

אני בן 24 ולמרות גילי,צעיר ברוחי ומוכן ללמוד דברים לא למדתי אף פעם ברייקדאנס אבל יש לי כמה ניצוצות של דברים שאני יודע והייתי רוצה להרחיב את היכולת לעשות דברים.. ראיתי שכתבתם פה על לימודים בראשל"צ,והוד השרון ומשהו על מתאמנים בסנטר איפה הכי רציני להתחיל ?

SNTQ

New member
בסטודיו קרוב למקום מגורייך...

לומדים את הבסיס כמובן ואז גם עוד דברים מחוץ לזה בהמשך אתה תכיר כל מיני בי בויז וברגע שהידע שלך טיפה יתפתח תוכל גם ללכת להתאמן במקומות שונים (כדוגמת הסנטר בת"א).. מחוץ ללימוד המעשי אתה מוזמן להגיע לאירועים שונים הנערכים בארץ, לקרוא כתבות/לראות סרטים על בי בוינג ולהעשיר את הידע שלך :]

SNTQ

New member
בהחלט יודעת איפה זה../images/Emo9.gif

בק.אונו עצמה אין,אבל יש באזור: הסטודיו של לאה דוקס: (
) מיקום: סטודיו של לאה דוקס במבנה אשכול פיס ליד תיכון מקיף יהוד,יהוד ימים ושעות: יום א' 16:15-17:15 רוס אליהו תדירות המפגשים: פעם בשבוע מורים: רוס אליהו (הגיע לארץ ממישיגן דטרויט בארה"ב לפני כשבע שנים. למד את סגנון ריקודי הרחוב בבתי ספר למחול בארה"ב, עבר השתלמות בגרמניה. רוקד בארץ בפסטיגלים, ליווי לזמרים, תחרויות ופרסומות בטלוויזיה. השיעורים המועברים ע"י רוס – היפ הופ מקצועי, ברייקדאנס) אתר הסטודיו: http://www.dux.co.il המרכז לתנועה ומחול בשהם: מיקום: רחוב קדם 140,יעלים,שוהם. לא כתוב פרטים נוספים אם תהיה מעוניין בטלפון של המקום שלח לי מסר מפני שאסור לפרסם טלפונים על גבי הפורום. בנוסף יש גם סטודיו טוב בראשל"צ ובת"א גם לא חסר, אז שוב אם תרצה רק תגיד איפה :]

SNTQ

New member
זה סטודיו למחול אבל יש גם ברייקדאנס..

כנס לאתר ל: לאה דוקס->סוגי השיעורים->ברייקדאנס

OldSkooler

New member
צעיר ברוחך ?

אתה בן 24 בנאדם לא 50... Lighten' Up ! אני מתאמן עם אנשים בני 25....

למעלה