היי אני חדש פה...

alon1421

New member
היי אני חדש פה...

היי שמי אלון אני בן 15 התחלתי לראות את הסידרה הזאת דיי במקרה מהעונה הראשונה ודיי נהייתי מכור היום אחרי שראיתי את הפרק האחרון של העונה השנייה החלטתי לכתוב הודעה בפורום הזה שלצערי דיי מת אבל בכל מקרה יש פה אחלה פינות כמו התמונה שהודחה וכאלה.... אחרי שראיתי את הפרק האחרון התחלתי לחשוב על מה שקרה בשני העונות מאז שראיתי ותאמת העונות דיי מבאסות העזיבה של אל ההשתנות של ריד והמכה האחרונה הסימן שאלה הגדול סביב פרנסיס וההחלטה לפטר את הוצ"נר {שדיי נמאס מכל העזיבות האלה} לפי מה שקראתי גם גייסון עוזב שזה בכלל מבאס ואחרי החפירה יש לי רק שאלה אחת ריד ומורגן ישארו בעונה השלישית?

yuval 153

New member
ברוך הבא

ואם אתה רוצה לדעת על המשך הסדרה תשאל את עדי המנהלת

ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אני שני בת 15 מהמרכזז... וכן, גמאני את האמת התאכזבתי לשמוע על כל העזיבות האלה! ועוד כל השיוניים שעוברים על רידד די מבאסים! אבל עדיין סדרה ענקית ומדהימה!! ובקשר לריד ומורגן לפי מה שהבנתי הם בעונה השלישית ככה שאין צורך לדאוג להם(בינתיים)

adida33

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

עדי, בת 15 מכפר יונה=] אני מקווה שאתה אוהבת את ג'יי ג'יי ושונא את אמיליP: וחסר להם שהם יעיפו גם את ריד

My Immortal2

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני אביטל, בת 15 וחצי מהצפון.. כמו שעדי אמרה אני מקווה שאתה שונא את אמילי XDDD ואוהב את ג'יי ג'יי

alon1421

New member
לגבי מה שדובר על אמילי וג'יי ג'יי

אה נכון שכחתי לספר שאני ממש שונא את אמילי בעיקר בגלל שתפסה את המקום של אל ולגבי ג'יי ג'יי אין מה לדבר היא ממש טובה ואני ממש אוהב אותה!!!
אם מעיפים את ריד זה ממש בושה....
או גרסיה

4hilla4

New member
ברוך הבא!

הפורום מת כי הם לא יכולים בלעדיי כי הייתי באילת=]]... סתםםם... היי עדי, אביטל, מאי, וכל שאר החבורה! מה קורה?... אהה.. והיי אלון, אני מקווה שאתה נהנה מהסדרה! אני דוקקא אוהבת את אמילי... אני מתגעגעת לאל אבל אמילי ממש חמודה=]] אני המצאתי רומן בינה ולבין מורגןXD

My Immortal2

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

שמתי לב ששקט בפורום לא הבנתי לאן נעלמת XD הייי מאי, עדי, אנחנו מנהיגות החבורה

למעלה