היי... אני חדש פה

[eLad]

New member
היי... אני חדש פה

שלום לכל חברי הפורום. שמי אלעד, ואני חובב קומיקס מושבע. אני מת על ספיידרמן במיוחד, וגם על אקס מן. לפני כ5 שנים יצאה בארץ הוצאה של קומיקסים של ספיידרמן בעברית, ומאז שקניתי את הראשון המשכתי עד הגליון התשיעי, ובקרוב ארכוש את 16 הגליונות שפיספסתי. יש לי שאלה בקשר לספיידרמן. שמעתי שבארה"ב ישנן 4 חוברות עצמאיות של ספיידרמן שכל אחת המשיכה את הסיפור לבדה. מהי הסידרה שבה מופיע בן ריילי הוא הספיידרמן החדש? בתודה רבה מראש, אלעד.

ykonijn

New member
בן ריילי כבר מת מזמן

הי אלעד, כרגע החוברות שבהן מופיע ספיידרמן הן: Amazing Spider-man, Spider-man, Ultimate Spider-man, Tangled Web וכמה מיני סדרות מדי פעם. בן ריילי היה ספיידרמן לפני כ 5 שנים בתקופת ה clone saga, אך זו נגמרה די מזמן, בזמנו הסיפור רץ בכל הסדרות של ספיידרמן באותה תקופה - Amazing Spider-man, Spectacular Spider-man, Spider-man, Web of Spider-man, Spider-man Unlimited וכן כמה מיני סדרות כמו Spiderman - Maximum Clonage . יוסי

The Flash

New member
שכחת את..

PETER PARKER:SPIDERMAN וחוץ מזה יש מלא ספישלים שיוצאים לספיידי מי חודש רק חודש שעבר(יוני) יצאו כמה ספיישלים: ספיידרמן וחתולה שחורה(קווין סמית כותב!!) התרמה מתוקה(משהו כזה) - ספיידרמן עוזר לנזקקים עם ג´יי לנו לתפוס את קרייבן - קרייבן הצייד חוזר והוא רוצה לעשות סרט(??!) ספיידרמן כחול - על שנות הקולג´ של פיטר והסיפור עם גוון סטייסי... ספיידרמן איכות החיים - אני לא קראתי אבל שמעתי שדוק אוק משתתף ועושים את זה בתלת מימד גרוע. וזהו כמובן באוגוסט יוצא ספיידרמן דרדוויל! שלזה הרבה מחכים

1apocalypse

New member
הלינק לא טוב-מי שמוכר קומיקס שיגיב

מי שמוכר קומיקס שיגיב יגיד מה איפה וכמה

DDN

New member
../images/Emo58.gifכל האמת על בן ריילי

צר לי לאכזב אותך ידידי. בן ריילי מת. לאחר כל סאגת השיבוט (העלובה) התברר שפיטר פרקר הוא אכן הספיידרמן האמיתי ובן ריילי היה שיבוט שנוצר על ידי לא אחר מאשר נורמן אוסבורן. בפיטר פרקר 75# כל הסיפור הזה מגיע לסיום, ובן ריילי מוצא את מותו. בעבר היו 4 חוברות של ספיידרמן: AMAZING SPIDERMAN SPECTACULAR SPIDERMAN (מועדפת עליי) PETER PARKER: SPIDERMAN (שנואה עליי בגלל הצייר - ג´ון רומיטה ג´וניור) וSENSATIONAL SPIDERMAN. לאחר חוסר הצלחה מתמשך, כל החוברות התאחדו לשתיים, עברו איפוס (חזרו למספר 1) והתחילו מהתחלה בסיפורים צולעים. אני התייאשתי במספרי 12. תשאל אנשים פה איך הוא עכשיו (שנתיים אחרי שאני התייאשתי)

[eLad]

New member
אולי זה גם ../images/Emo58.gif

רגע רגע. שאלה ראשונה: איך זה הגיוני שיש לי חוברת אחת שבה 2 סיפורים (קניתי מקונטקט פוינט בזמנו) שלאחד כתוב שהוא שאוב מSPECTACULAR והשני מSENSATIONAL, ואחד ממשיך את השני (העניין עם השלד למי שלא יודע). שאלה שנייה: אחרי השיבוט, הג´אקל גרם לשיבוט להאמין שהוא המקור ולמקור שהוא השיבוט ונוצר פה חילוף תפקידים אחד גדול, השיבוט חשב שהרג את המקור והכניס אותו לתוך ארובה והמשיך בחייו של פיטר פארקר המקורי והתחתן עם מרי ג´יין, ומי שנכנס לארובה לא מת, וקרא לעצמו בן ריילי. הוא חזר לעיר עם תלבושת עכביש הארגמן אבל נכשל כשלון חרוץ עקב כך שהיה עוד אחד כזה (לא אמיתי) שהיה רע. פיטר איבד את הכוחות שלו ועבר לגור בפורטלנד עם אישתו וילדו לעתיד. בן ריילי המשיך בחייו בדרכים עד שיום אחד החליט לשוב להיות ספיידרמן [וכאן מתחילה העלילה בחוברת הראשונה של קונטקט פוינט]. אז איפה הוא מת בכל הסיפור

Phenomenal

New member
קונטקט פוינט

התחילו את הקו סיפור שלהם מסאגת השיבוטים (בן ריילי, פיטר פרקר). כל מי שלא הכיר את ספיידרמן לפני שקרא את החוברות של קונטקנט פוינט, אז זה פשוט סיבך לו את הכל.. מסקנה: אל תקרא חוברות מתורגמות לעברית!!!

ykonijn

New member
תשובות לשאלות

תשובה לשאלה אחת: רוב סיפורי ספיידרמן של אותו זמן התחילו בסדרה אחת ורצו דרך כל שאר החוברות של הסדרות האחרות באותו חודש. לכן סיפור אחד מתחיל ב spectacular ונגמר ב sensational. תשובה לשאלה 2: ההסבר מאוד פשוט - אין לך את הסיפור המלא. כל תקופת השיבוט נמשכה כשנה וחצי ובייתה פרוסה על בערך 50 חוברות, כנראה לך יש חלק מהסיפור ולא את הסוף (המר ? הטוב ?) והערה קטנה לכל מי שהפסיק לקרוא ספיידרמן בתקופתו הרעה - תתחילו לקוא את החוברות החדשות !!! יצירות מופת. מומלץ מאד בחום.

וכמה הבהרות למי שלא הבין.

פיטר פרקר של היום, הוא השיבוט, ולא המקור. בן ריילי אכן מת. הגובלין הרג אותו כשנכנס בו עם הגלשן. סאגת השיבוטים היא הסאגה הכי שנויה במחלוקת של מארבל אי פעם. יש לבן ריילי מספר מועדוני מעריצים באינטרנט ויש כאלה שלא קוראים ספיידרמן מאז שהרגו להם את בן ריילי. החוברות של ספיידרמן עברו מקצה שיפורים ומתיחת פנים נמרצת! JMS כותב את אמייזינג, מה שכבר מבהיר שזו יצירה אחת לאלף. אכניס
קטן למטה... למי שלא יודע, ולמי שיודע. החוברות שדודה מיי מגלה שפיטר הוא ספיידרמן הן כמה מהחוברות הכי טובות שיצאו לספיידי מאז ומעולם!

ykonijn

New member
זה לא כל כך נכון

במטרה למחוק את כל סאגת השיבוט הובהר בסוף כי פיטר פרקר הוא המקורי - בן ריילי הוא השיבוט וכל העסק המטומטם הזה הוא היסטוריה. חזל"ש (חזרה לשגרה לכל אלה שעוד לא היו בצבא)

למעלה