היי אני חדש פה .....

אטא6טט

New member
היי אני חדש פה .....

אני מת על פינק מקווה שתקבלו אותי יפה שמעתי שפתחו פורום לפניק אז אני מצטרף מישהו יכול לתת לי אתרים של פינק אבל בעברית כי את כל האתרים באנגלית יש לי .... אני גם בפורומים אבריל לאבין ורק בישראל

באג בת

New member
וולקם

ברוכים הבאים ברוכים השבים וברוכים הנמצאים (אני לא רומה להפלות אף אחד) גם אני חדשה ולכן אני מזכה אותך בתואר "החבר השני הכי חדש בפורום פינק" ואתה זוכה ב"ריבוע"
כל אחד מייצג משהו, האחרון מייצג את הסמל המסחרי שלי

אטא6טט

New member
חחחחחחח אזיה כיך לי אני החבר השני

שלך ...... מה השם שלך ? מאיפה את ? בת כמה את ?

ShaDoW GiRl

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

תמיד נעים לראות אנשים חדשים! אני ממש מצטערת אבל אני לא ממש מכירה אתרים בעברית מכיוון שאני גולשת רק באתרים בעברית.. בהצלחה!!! ושוב- ברוך הבא!

ShaDoW GiRl

New member
אין, אני לא בסדר היום..

מכיוון שאני גולשת רק באתרים באנגלית..

Human Nature

New member
אני לא חושב גם שקיים לה אתר |טל| †

בעברית, שהוא לא אתר נידח ב"בננה בום". חשבתי על להקים להּ ולמדונה (עוד מישהי, פחות מֻכּרת, שאני מעריץ)- אבל בזמן האחרון, אין לי זמן. וברוך הבא.

yanivtr

New member
מה לישראל ולמדונה

אף אחד לא מכיר אותה בארץ....
ולא ידעתי שאתה מחשיב את עצמך כמעריץ של פינק... בישראל שתדעו פינק מאוד פופולרית, ובכלל באירופה... אבל באמריקה לא כל כך... אני מאוד מאחל ומקווה שהיא תצליח לכבוש גם את אמריקה באלבום הבא שלה...

Human Nature

New member
אני לא ממש מעריץ של פינק. |טל| †

היא סתם מגניבה, ונראה לי שלבנות לה אתר יהיה משימה חביבה. נראה לי שאת הפרויקט הזה אני אקּח בקיץ, אבל לא לבד
והממ.. הטעם האמריקני סאקס. הם גם לא מתים שם על מדונה

yanivtr

New member
אשמח לעזור לך

בבנית האתר, אם תצתרך עזרה... ואתה דיי צודק בקשר לטעם האמריקני, ודווקא יש לנו מזל שיש לנו אמ.טי.וי אירופה במקום אמ.טי.וי אמריקה, בניגוד שכולם חושבים... אני שמוע את כל הזמרים שהם מאוד מצליחים באמריקה ואני לא מבין איך הם בכלל נכנסו למצעדים... אבל בכל זאת, אמריקה זה אמריקה! ואתה יודע כמה זה טוב וחשוב להצליח באמריקה.... ובכלל האמריקאים אוהבים לחדש, אצליהם אתה לא תראה זמר מצליח יותר מתקופה מסוימת, ואני חושב שככה זה היה עם מדונה...

Human Nature

New member
אם כבר, אני אצטרך עזרה |טל| †

בחומרים ובעדכון. HTML אני יודע די טוב. טוב, נו, אולי גם בעיצוב
אני מסתכל על הבילבורד האמריקני, ופשוט משתעמם. איזו מוזיקה נוראית מצליחה שם- ראפ אדיוטי, ודיוות משעממות. מדונה הצליחה בארה"ב בסוף שנות השמונים (ואני מדבּר על הצלחה אדירה- היא נחשבה למלכת הפופ חמש שנים אחרי שהיא התחילה בקריירה שלה!); ב-92', כשיצא "אירוטיקה" ו"סקס" היא נכשלה קשות והחלה להקָּטל קשות על-ידי העיתונאים. אבל הכשלון היה חלקי- בעוד היא מושמצת, "Secret" הפך ללהיט ענק בארה"ב, ו-"Take a Bow" צעד בראש המצעד האמריקני שמונה שבועות (!). מאז 97' היא זוכה שוב להצלחה שם, אם כי לא כמו בתחילת דרכהּ. האירופים, לעומת זאת, אוהבים אותהּ (כי לאירופים יש טעם טוב במוזיקה, בלי שום קשר למדונה). מפתיע אותי שפינק לא מצליחה ממש שם... עם הראשון הלך להּ טוב בארה"ב, לא?

yanivtr

New member
השיר הראשון כמובן הצליח

וגם שאר השירים.... זה לא שהיא לא הצליחה באמריקה, כי במדיה מסוימת היא כן... לא קטלו אותה בעיתונים באמריקה , ולא היה עליה שום ביקורת רעה, אבל יחסית לשאר הזמרים, היא לא הייתה בין הטופ, שלדעתי מאוד הגיע לה... בניגוד לאירופה שהיא הצליחה מאוד... כך לדוגמא את נורה ג'ונס, היא זמרת דיי טובה, ויש לה שירים יפים, אבל ממש לא הגיע לה 8 גראמי, כאילו מה קרה להם, לא הגזימו??? ופינק לעומתה לא זכתה בכלום! זה היה מוגזם! אם שמעת את האלבום שלה, שאני בטוח שכן שמעת, תסכים איתי שיש לה אלבום מעולה, ואחד הטובים שיצאו שנה שעברה... ושתבין את הקטע, רק אחרי שנורה ג'ונס זכתה בכל הפרסים, רק אחרי זה התחילו להביא את הדיסק שלה לארץ, לפני זה בכלל לא ידעו מי זאת, ולא רק באץ, באירופה כולה... ובקשר לאתר אני חושב שאני יוכל לעזור לך עם החומרים והעידכונים, ועיצוב אני גם יודע לא רע, יש לי דוקא חוש יצירתי(בלי להשוויץ כמובן...) אבל אם אני יעצב, אבל אני יעצב את זה דרך הפרונט פייג', אתה תוכל לתרגם את זה להטמל?? כי ממה שאני יודע זה לא טוב שבונים דרך פרונטפייג'... האתר יוצא כבד וכל השטיות האלו(אני ממש לא בקטע של מחשבים ותכנות...)

Human Nature

New member
זה לא בעיה ../images/Emo8.gif |טל| †

גם לי יש חוש יצירתי, הבעיה היא שאין לי את הכלים המתאימים לבטאוֹ (דהינו- כל התוכנות השוות לעיצוב
). ובקשר לנורה ג'ונס- הגיע להּ כל גראמי שהיא זכתה בו. היא יוצרת מדהימה ומוכשרת, שפשוט לא זכה להכרה. אני הכרתי אותהּ מיד אחרי שהאלבום שלהּ יצא (ורכשתי אותו עוד הרבה לפני שהיא היתה מָעֳמדת לגראמיז), וזה ממש לא נכון להגיד שהיא לא הצליחה. היה להּ את "Don't Know Why" שנֻגּן בתדירות סבירה (אמנם הוא לא היה הצלחה ב-MTV, אבל זה רק בגלל שנורה היא יוצרת לקהל מבוגר). האלבום הקודם של פינק אכן היה טוב, אבל מה שלא אהבתי בו שהוא אלבום מוזר. הוא מהאלבומים האלו שאתה שם במערכת, מנגּן בלי סיבה מסֻיּמת. יכול להיות שזה רק אני- אבל אין בי תשוקה לשמוע את כל האלבום, אלא חלקים ממנו. אבל שלא תתבלבלו- אני אוהב את האלבום מאוד (ואני צריך לקנות את הראשון שלהּ בהזדמנות
).

yanivtr

New member
לא אמרתי שנורה לא הצליחה

ההיפך , היא מאוד הצליחה... אבל אני עדיין חושב ששמונה גראמי זה קצת מוגזם.... ובקשר לאתר, אם תרצה עזרה, אתה יכול לפנות אליי, אני חושב שאני מאוד יוכל לעזור(יש לי גם פוטושופ
) אבל לא בזמן הקרוב... יש לי מלאאאאא מבחנים...

Human Nature

New member
זה בסדר, |טל| †

גם אני בתקופה העסוקה אהיה עסוק (מתכונת!!! חייב ללמוד!!!). חשבתי לקחת את זה כפרוייקט בקיץ, ובינתיים לאסוף קצת חומר על שתיהן (תתכונן- זה לא רק על פינק, אלא גם על מדונה
). בכל מקרה, לנורה הגיע כל גראמי, וכל רסיס הצלחה. היא מוכשרת באמת. אבל מה לעשות, באנשים מוכשרים לא אוהבים להכיר לרוב. ראה מקרה פינק ובת' גיבונס, שלא אוזכרו בגראמיז.

ShaDoW GiRl

New member
אני אשמח להביא חומר../images/Emo98.gif ../images/Emo54.gif

לאתר, וגם לעזור, אני יודעת ממש במקצת HTML זה דיי מסובך. בעבר בניתי אתר בגאוסיטיס הוא כבר לא קיים כרגע. בכל אופן את נורה ג'ונס אני לא שמעתי כל כך בעבר, מידי פעם הייתי נתקלת בשיר שלה ברדיו, אבל חוץ מזה לא ממש הכרתי מההכרה הבין לאומית של 8 הגראמיז. אני חושבת שהיא בן אדם מאודדדד מוכשר ודיי אהבתי את המוזיקה שלה; אני לא שומעת את המוזיקה שלה לעיתים קרובות, אני לא ממש יודעת את הסיבה לכך.. באמת מקרה מאכזב שפינק לא אוזכרה בטקס הגראמי אבל עובדה שיש לה מיליוני מערצים בעולם והיא לא הייתה צריכה את טקס הגראמי להכרה בינלאומית. זה לא זה שאמנים אחרים היו צריכים בנואשות את טקס הגראמי, גם נורה ג'ונס זכתה להכרה רק לדעתי הגראמיז נתן לה פוש אחד ענק. אבל כולנו יודעים שאם לא היה לה כישרון היא לא הייתה זוכה ב8 גראמיז.

למעלה