היי אני חדש פה

היי אני חדש פה

היי מה נשמע, אני חדש בפורום הזה, אני רכבתי קצת על סוסים בכיתה ז' וח' בחוות רונית, אבל אין לי כסף להמשיך עם זה ועכשיו אני עברתי לבצפר בירושלים ובכלל אני לא רכבתי כבר שנתיים. אבל אני מתגעגע נורא אז אם למשהו בא לרכב איתי מידי פעם (בקיץ בעיקר) אז בכיף יהיה סבבה. דרך אגב אני בכיתה יא ואני יודע לרכב די טוב (טרוט קאנטור וקצת קפיצות) די הרבה יחסית לשנה הקצרה שלמדתי.

שחכתי להגיד שאני מהמרכז אבל אין לי

בעיה להגיע כמעט לכל מקום בארץ (כולל הצפון הרחוק)

שלומלום!

שלום, קוראים לי פיצי, עדי... אני רוכבת בחוות אמיר בירושלים... ברמות... אתה מוזמן לבוא לחווה שלנו... תנסה לרכב קצת! אני כמובן אשמח לצאת לטייולים... והמ... בקשה...: תוכל לתת לי קצת פרטים על חוות רונית? ניסיתי להיכנס לשם אבל... החווה םפרטית.

S H I L G I

New member
וולקאם!../images/Emo29.gif

אני נטע, בת 13 וחצי מחיפה, רוכבת 3 שנים אינגליש בקיבוץ יגור מתחרה קפיצות, 70 על נורה מקווה שתהנה..! נטע

היי

היי מה נשמע אם את רוצה לרכב יחד מתישהו לצאת לטיול וכו' אז תכתבי לי הודעה אבל אני צריך שתגידי לי מתי אפשר, כמה זה עולה וכו'. בקיצור תגידי לי איך אפשר לצאת לטיול ואים אפשר אז כמה שיותר מהר כי בחופש הגדול אני חוזר הביתה (למרכז) ואני ממש רוצה לטייל לפני זה

Shai Felton

New member
שאאאאלום../images/Emo174.gif

אני שי, אני בת 15 ואני רוכבת אינגליש במשמר העמק. מתחרה בקפיצות... תהנה בפורום!

היי

היי אני הרבה באזור איפה שאת גרה עמק יזראל) את במקרה לומדת במגידו ובמוסד שומריה?

Shai Felton

New member
כן......../images/Emo174.gif

מוזר.... אני לומדת בבצפר מגידו.... אני גם גרה במשמר העמק ומשומריה פרשתי לפני שבועיים.... מי אתה?

RoNy S

New member
שלוווווווום!!!!../images/Emo140.gif

אני רוני בת 13 וחצי.... אני רוכבת אינגליש בחוות הפארק בר"ג..... תהנה בפורום!!!

niko girl

New member
שלוםםםםםםםםםםם../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

אני צאלה אני רוכבת 3 וחצי שנים ווסטרן. בחוות איתן שבקיבוץ אילות. תהנה בפורום!

ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אני יאיר, רוכב שנתיים וחצי ווסטרן בחוות עין רדיאן ביוטתה! תהנה בפורום!

למעלה