היי, אני חדש פה..

היי, אני חדש פה..

טוב, אז רק רציתי להגיד שהצטרפתי לקהילה הזאת, ואני יכנס אליה הרבה, ואני מכווה שיהיה לי מעניין פה... דרך אגב, אני אוהב את נטלי רק בגלל האלבום הראשון שלה, האלבום השני שלה עדיין לא שמעתי, ואני מתכוון לשמוע בקרוב...

Torn

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני צחי, תכתוב כאן הרבה זה אחלה פורום
ובקשר לדיסק השני שלה,אז אני ממליץ לך לקנות אותו, במיוחד בגלל העובדה שהדיסק השלישי שלה עומד לצאת בחודשים הקרובים
.

jt7785

New member
ברוך הבא

יהיה לך נחמד פה אני מאמין, וקדימה אני ממליץ לך לקנות את וויט ליליס איילנד (האלבום השני) כי לטעמי הוא אפילו עוד יותר טוב
זהו סבבה, ואיך קוראים לך בכלל?
אני דורון..

טוב אני יציג את עצמי קצת...

טוב דבר ראשון קוראים לי נתן... אני מת על מוסיקה, ועל זמרים כמו נטלי אנסטסיה ועוד הרבה שאין לי כח להגיד עכשיו, אני מנגן בגיטרה, אני אוהב לישון ( מי לא?! ), ואני מכוה שבהמשך תכירו אותי יותר טוב...

DIRRTY

New member
ברוך הבא חי לפורום אנסטסיה המלכה

הגעת לפורום של המנהל שלא מבין בגרוש איך כותבים אנסטסיה (ענסתסיה) בקרוב תוגש נגד מנהל הפורום תביעת דיבה לגבי כתיבת שם המלכה אנסטסיה

Torn

New member
תאמין לי...

אני יודע טוב מאוד לכתוב ענסתסיה
אהמ... שכחת את נטליה הא???

Torn

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

טוב יאללה אני מרגיש כמו ילד קטן
...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנסתסיא הכפרעעעעעע...

אהמ וולקאם לפורום, תהנה...
דירטי אני רוצה תמונה של הקעקוע של אנסתיא...

ביקשת?!

ביקשת ממנו, קיבלת ממני... לא אכפת לך נכון??? אז בקיצור הנה התמונה... (דרך אגב, אולי לו תהיה תמונה יותר גדולה של הקעקוע, אבל זה מה שמצאתי...)

michalas

New member
welcome../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בטוח שתהנה פה
אחלה אנשים יש פה...באמת
אני מיכל
ואם יש משהו שאני באמת אוהבת...(חוץ ממוזיקה, אינטרנט, והעיצוב החדש של החדר שלי..חח..) זה לישון

shmez

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

סורי על האיחור לא הייתי אתמול בבית כל היום.... בוקר טוב
...ומקווה שתהנה פה

Human Nature

New member
ברוך הבא, נתן! ../images/Emo24.gif |טל| |צלב|

אני אבי, ואני בטוח שתהנה ותתאקלם פה in no time

למעלה