היי אני חדש פה..................

sum 418

New member
היי אני חדש פה..................

היי אני ילד קטן בן 12 שמת על סירטי אימה!!!!!! ישבתי שבוע בשביל להוריד את כל סדרת הסרטים של: הסיוט ברחוב אלם וזה היה שווה את המאמץ. זה סדרת הסרטים הכי טובה שהייתה איי-פעם. בכל מקרה אני מצפה לסרט החדש של פרדי נגד גיסון, מקסימום תיהיה הגבלת גיל,אח שלי יקנה לי ולחבר שלי כרטיסים והם לא בודקים בכניסה(או שאני הוריד אותו) לילה טוב.................

blinkin p a r k

New member
גם אני חדש פה.....

מצטרף למה שנימרוד אמר..... ודרך אגב אני החבר שהוא ישיג לי כרטיס.....

VAMPhantom

New member
ברוכים הבאים לפורומינו!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ואגב

כל עוד זה מדובר בכרטיס, אחלה!
אם זה מדובר בהורדת סרטים וצפייתם באופן לא חוקי:

Idoma13

New member
אבל למה הגבלה למה????????

ועוד מגיל 18???? מה קרה? כולה סרט אימה אינעל ראבאק! 16 זה מספיק (אני אומר את זה רק כי לפני חודש נהייתי בן 16), הסרט היחיד עד היום שראיתי לו הגבלה מגיל 18 הוא 8 מ"מ ואחרי שראיתי אותו בטלוויזיה קצת הסכמתי עם ההגבלה הזאת, אבל בסרט פרדי נגד ג'ייסון לא יכולים להיות דברים זוועתיים כמו ב 8 מ"מ!!! אז למה??????

VAMPhantom

New member
מה לעשות?../images/Emo8.gif

כאן בארץ עוד חושבים על הצעירים כנפשות תמימות שאסור להשחיתם...הם צודקים?

VAMPhantom

New member
זו התגובה שדי ציפיתי לה...../images/Emo8.gif

זו היתה כוונתי,יורופ

ET forever

New member
הייייייייייי

גם אני חדשה......ואני מזה חולה עם סירטי מתח, אימה...אני מתה על הסידרה של פרדי קרוגר הכל אצלי מוקלט בבית...והורדתי כמה סרטים במחשב...אבל רק לצפיה אחר כך מחקתי

europe1990

New member
דבר ראשון-ברוכה הבאה לפורם..

ותראי לי אחד שלא אוהב את סיוט ברוחב אלם??????? אני אישית יותר אוהב את הסדרה של יום שישי ה13 וליל המסכות!!!! להוריד סרטים-שששששששששש-(אנחנו לא רואים את זה בעין יפה)חחח

VAMPhantom

New member
יפההה! אהבתי!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

במיוחד את הקטע בהודעתך:"אבל רק לצפיה אחר כך מחקתי" אגב, ממליץ בחום, להשיג את הסדרה כולה בDVD!
האריזה הכוללת את כל ה-7סרטים+אינציקלופדית סיוט ברח' אלם

למעלה