היי אני חדש פה!

T0M3R

New member
היי אני חדש פה!

היי אנשים מה קורה? אני חדש פה, אבל אני פעיל בפורומים אחרים, מגלד זוחלים פרוקי רגליים מכרסמים ודגים. אם מישהו מעוניין אני יכול לשים תמונות של החיות שלי

T0M3R

New member
ראיתי שיש פה מאמרים אז...

אגב אם אתם רוצים ראיתי שיש פה מאמרים אז יש לי מאמר שכתבתי לפני כחצי שנה והוא מופיע בכמה פורומים כבר..

naja

New member
ברוך הבא לפורום.

אם יש לך תמונות של הזוחלים שאתה מגדל אתה מוזמן לשים אותן וגם לתת קצת אינפורמציה על כל אחד מהם. לגבי המאמר-שלח לי קישור אליו ואם הוא מתאים אני אעלה אותו לפורום.

T0M3R

New member
קישור תמונות של המילק

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200403182054484838&user=tomer201189 מילק פואבלון זכר קיבלתי אותו ביום שלישי שעבר

T0M3R

New member
הרבה יותר פשוט...

קישור לכל התמונות של החיות שלי, טוב כמעטי כל החיות שלי http://photos.walla.co.il/tomer201189

naja

New member
הקישור השני לא עובד.

התמונות של המילק כן עלו לי. אחלה נחש.

תומר ברוך הבא לפורום....

יש לך אחלה חיות,אהבתי במיוחד את מלאני והשממיות המנומרות. רע ליבני

naja

New member
דניאל-שים לב.

שוב פעם נאלצתי לשרשר לך את ההודעה הזו לפה. כבר ביקשתי ממך לשרשר ואני רואה שאתה לא ממש עושה את זה. אם אתה לא יודע איך עושים את זה תשאל. אם אתה יודע אז תשרשר. את לא תשאל ולא תשרשר אני אאלץ להגביל את ההשתתפות שלך ע"ג הפורום הזה(ז"א שאתה תחסם).

ido t

New member
היי דניאל זה עידו מהחוג

שלח לי כמה תמונות יפות

T0M3R

New member
עידו מהחוג?! ובקשר לרוסקו

פלורידה קינג סנייק זכר בן כשנה וחודשיים אני וחבר שלי קנינו ביחד את הנחשים אני את מלאני והוא את רוסקו, כפי שאתם רואים יש "קצת" הבדלי גודל למרות זאת שרוסקו היה גדול ממנה ב4 ס"מ בהתחלה, שבגודל שהם היו זה היה הפרש נכבד. היא קיבלה במשך כשלושה חודשים כל שבוע 5-7 וולדות ואז עברה לכ3-4 עכברונים ואז ל4 עכברים והוא קיבל עד עכשיו שהוא הגיע אליי כ3-4 וולדות פעם בחודש. היא כרגע כ 80 ס"מ והוא 55-60 לא נורא, עכשיו הוא כבר בנשל בכל מקרה במחיר שחבר שלי מכר לי אותו ואת הטרריום זה היה שווה את זה
כנראה שעד תחילת שנת הלימודים הבאה אני יביא עוד מילק מסוג אחר נקבה זוג בואות זוג בורמזים 3-4 ביריות עוד כמה זעמנים שונים, טגו שחור לבן לאופורד ושלושה פט טייל, נראה אולי גם זוג פיתוני דם אם אני ישיג בזול. זה התיכנון בטח יצא לפועל חצי מזה, אבל אי אפשר לדעת. אגב על עצמי, בן 14 מת"א מתאמן בלחימה חופשית, טכניקה של shothokan מגיל חמש מגיל 8 בתחרויות חובב בעלי חיים (נראה לי ששמתם לב) גלישה ואופנים.... זהו..

למעלה