היי אני חדש פה

תתש

New member
היי אני חדש פה

אני ממש אוהב את הסדרה הזאת וחושב שהיא ממש מעולה למרות שהתאכזבתי כי שמעתי ממישהו פעם שלטרה נוסטרה היו 200 ומשהו פרקים אז הסקתי שזה המשך ישיר שלה אבל לא משנה כי היא בכל מקרה סדרה טובה. עוד משהו, מישהו יכול לכתוב את השמות של השחקנים ואת הדמויות שהם שיחקו בטרה נוסטרה (כדי שאני יזהה אותם).

נעמהdj21

New member
אני זוכרת רק חלק...../images/Emo9.gif

אנה פאולה ארוסיו - שיחקה את ג'וליאנה הדמות המרכזית בטרה נוסטרא לצד מתיאו. השחן שמגלם את אביו של טוני גילם את אביו של מרקו אנטוניו - ג'וליאנה הייתה נשואה לו וילדה לו בת.

mkarin

New member
אנטוניו פגונדס

אבא של מריה באספרנסה, שיחק את גומרסינדו, אבא של רוזנה [קרולינה קסטינג] ואנג'ליקה [פלומה דוארטה] בנוסטרה.

נעמהdj21

New member
באמת לא הייתי בטוחה שזה הוא ../images/Emo6.gif

כי הוא היה נורא שונה בטרה נוסטרה... עם זקן כזה.. אחרת... חחח וואי אני מרגישה מצחיק עכשיו שבכלל היססתי שזה הוא.

shay sh

New member
לטרה נוסטרה לא היה 200 פרקים

היו 150 פרקים. שתי הסדרות טרה נוסטרה וטרה אספרנסה הן שתיים מהטרילוגיה התקופתית מתוצרת ברזיל. הראשונה הייתה המהגרים שלא שודרה אצלנו, השנייה טרה נוסטרה והשלישית היא טרה אספרנסה כאשר כל אחת מהן עוסקת בתקופה יותר מאוחרת מהשניה. נוסטרה עסקה בסוף המאה ה19, ואספרסה עוסקת במאה ה20- 1931. המהגרים בתקופה יותר מוקדת מנוסטרה. כולן עוסקות במהגרים שהיגרו לברזיל בתקופות שונות וגם במקומיים הברזילאיים. גם השחקנית שמשחקת את ביאטריס שיחקה את מל בהאחד מי שראה.

נעמהdj21

New member
הסתכלתי עליו... ואני ממש לא רואה

דימיון כשאני חושבת על זה! מוזר.... יש לך תמונה שלו מתקופת טרה נוסטרה?

למעלה