היי! אני חדש פה..

shawn 1

New member
היי! אני חדש פה..

רק רציתי להגיד שאני חדש פה... ואני ממש אשמח אם מישו יוכל להעלות לפה תמונות כמו אלה >>>>>>> תודה מראש!

Tinty

New member
נצל"ש-השערות ל30* (לא ספוילר)

ברוב פרקיה בסדרה עד היום החזיקה ג'ולי רומן מהצד (לוק, ג'ימי, ואולי נראה עוד כמה בהמשך העונה השניה). בעקבות האזכור שלה בקשר להתנסות לסבית ב214 (הפרק של שישי), יצא לי לחשוב: מה דעתכם על רומן לסבי שתחזיק ג'ולי מהצד בעונה השלישית? (או בהמשך השניה. לא ראיתי את כולה) לדעתי קו עלילה כזה יכול להיות הרבה יותר מאגניב מסיפור מריסה-אלכס השחוק.

TheCharm

New member
וואלה, בוא ניקח את זה לצד ה

פארודי והמוקצן - מה אם בעונה השלישית (או בהמשך השניה, כי גם אני לא ראיתי את כולה) ג'ולי תחזיק רומן לסבי מהצד... עם אלכס?

f10

New member
וואלה, בןא ניקח את זה לצד ה

פרדי
והמוקצן - מה אם בעונה השלישית (או בהמשך השניה, כי ראיתי את כולה אבל אני לא מתכוון לגלות לכם מה יקרה) ג'ולי תחזיק רומן לסבי מהצד... עם סנדי לאחר שהוא עבר ניתוח לשינוי מין (הרי ממילא יש לו כבר שם של בחורה)

TheCharm

New member
גדוללל!!!

וסנדי בר תשחק את סנדי הנשי ואז אקי אבני יופיע בתור טרוריסט ערבי והם יתאהבו

f10

New member
ואז

אקי אבני ילך להנחות את "קחי אותי שרון" לאחר שגם שרון עברה ניתוח לשינוי מין והפכה לגבר. ובסוף דנה אינטרנשיונל תזכה בליבה של שרון.

aviGODFATHER

New member
מניסיון של צפייה אישית...

אחרי שנים של צפייה ב
הגעתי למסקנה למה שכתוב למעלה לא יכול להיות הגיוני... מצטער לבאס...

liat tal

New member
ברוך הבא!

ואם אני אמצא תמונות מהסגנון הזה- בשמחה אני אעלה!

shawn 1

New member
נעיים ממאווד! יש לי שאלה:

בעונה הראשונה יש פרק של מאחורי הקלעים? כי ראיתי שיהיו איזה 2 פרקים מיוחדים של פספוסים ומאחורי הקלעים וראיונות עם הצוות......

TheCharm

New member
היו 2

"יום בחיים של OC" ו-"אובססיה מוחלטת". בyes הם שודרו, בערוץ 10 אני לא בטוח

shawn 1

New member
אבל

הם לא היו חלק מהעונה?? הם היו ספיישל או משו?? ובין לבין אילו פרקים זה היה??

למעלה