היי, אני חדש, שאלה לגבי ספינינג RPM

היי, אני חדש, שאלה לגבי ספינינג RPM

אני מתאמן חדש בגו אקטיב ולא היה לי את מי לשאול אז נרשמתי לפורום הזה בתקווה להבהרה. האמת לא נעים לי לשאול את המדריכה אני יוצא קצת טמבל, יש תחושה שהמתאמנים צריכים להיות מקצוענים כמעט כמו ההדרכה...זה רק אני שמרגיש כך? אז ככה, הייתי בשיעור של ספינינג "רגיל" וזה של ספינינג RPM השיעור הרגיל היה סבבה וגם האר פי אם, רק קצת יותר קצר, לא ממש הבנתי מה שונה בהם? למה יש כזה טררם סביב האר פי אם? האם הוא יותר יעיל כפי שטענה המדריכה? אני באופן אישי לא הבנתי מה ההבדל, האם בבקשה מישהו יכול להסביר לי מה זה ומה עדיף או שאפשר לגוון? מצטער אם אני נשמע טמבל פשוט אין לי את מי לשאול

spingirl

New member
הי דודי

דבר ראשון - אל תהסס לגשת למדריך/כה ולשאול שאלות. התפקיד של המדריך הוא לתת תשובות והסברים לכל שאלה שיש לך. בשביל זה הוא שם :) לגבי ההבדלים בין שיעור ספינינג רגיל ל-RPM : מאוד פשוט. רשת גו אקטיב ייבאה לארץ את השם LES MILLS, שזו חברה מניו זילנד שבונה מערכי שיעור ואימונים שמועברים בכמעט 70 מדינות ע"י מדריכים שהוסמכו ללמד בשיטה. בכל העולם שיעור RPM נראה אותו דבר - כולל המוזיקה התזמון וכו'. שיטת RPM היא בעיקרה אימון סייקלינג בשיטת ההפוגות, או אינטרולים. בטח שמעת את המושג הזה. ההבדל בין שיעור סייקלינג "רגיל" ל-RPM הוא בעצם בכך שהמדריך אינו "כבול" לשיטה ולמוסיקה שהוכתבה לו, והוא בונה את מערך האימון בעצמו. אני יכולה לאמר לך שבסופו של דבר, שתי השיטות יעילות.... זה תלוי מאוד בהעדפה אישית ואולי לסגנון הדרכה. בטח שאפשר לגוון - ואפילו מצוין לגוון! שיהיה לך בכיף, מקוה שעזרתי....

למעלה