היי אני חדש שלום לכולם אני איתן בן 15 מתתת על וית'ין.
J Jilian New member 3/8/07 #1 היי אני חדש../images/Emo70.gif שלום לכולם אני איתן בן 15 מתתת על וית'ין.
A AngelicPaige New member 3/8/07 #2 שלום! ../images/Emo54.gif נחמד להכיר. אני יעל, בת 19 (כמעט 20), חברה גם ב-The Silent Force.
מ מגרש השוודים New member 3/8/07 #4 ברוך הבא! ../images/Emo140.gif אני נאור, 16 וחצי. מקווה שתהנה בפורום!
L Liquid Dreams New member 4/8/07 #15 יואו סתום כבר>___> נמאס לי>< ייקראו לי איך שאני רוצה ולא איך שאתה רוצה.
T taroboy New member 3/8/07 #10 ברוך הבא!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני תום 15.5,ממבשרת ציון איזה שירים אתה אוהב במיוחד של וות'ין?
ברוך הבא!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אני תום 15.5,ממבשרת ציון איזה שירים אתה אוהב במיוחד של וות'ין?
J Jilian New member 3/8/07 #12 יש הרבה אבל אתן את האהוב מכל אלבום: 1. enter 2. mother earth 3. see who i am 4. the cross
J Jilian New member 4/8/07 #14 תודה לכולם../images/Emo70.gif+ סיפור קטן עליי וואי ממש כיף להיכנס לפורום הזה.. מה שרציתי לספר זה שמעתי את וית'ין בפעם הראשונה בשנה שעברה.. זה קרה בטיול שנתי היינו בצפון ועצרנו במקום שהכל שם ירוק.. ישבתי על הדשא ולקחתי את ה-MP של ידידה. וכמה צפוי שדווקא mother earth התנגן.. חח באמצע הטבע שמעתי שיר מדהים שמדבר על טבע.
תודה לכולם../images/Emo70.gif+ סיפור קטן עליי וואי ממש כיף להיכנס לפורום הזה.. מה שרציתי לספר זה שמעתי את וית'ין בפעם הראשונה בשנה שעברה.. זה קרה בטיול שנתי היינו בצפון ועצרנו במקום שהכל שם ירוק.. ישבתי על הדשא ולקחתי את ה-MP של ידידה. וכמה צפוי שדווקא mother earth התנגן.. חח באמצע הטבע שמעתי שיר מדהים שמדבר על טבע.
L Lily SonataArctica New member 4/8/07 #16 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני איילת, 17 וחצי מרמת גן השתלבות מהירה