היי..אני חדש...

pink floydror

New member
Hello

שלום לכולם .. אני דרור, אחת הלהקות האהובות עליי ! ואני חדש והכל :) ויש לי עוד משהו אחד להגיד, לפני שקראית פה את הניתוח של סטיירואי, המשפט האחרון בשיר, תמיד חשבתי שהמשמעות שלו שונה לגמריי : To Be A Rock And Not TO Roll To Be A Rock חשבתי שהכוונה היא להיות בעסקי הרוק, כמו הלהקה, ו And Not to Roll כאילו הכוונה לא לא "לגלגל" או יותר נכון, לא להשתמש בסמים..מוזר:)

Mr Jack

New member
היי..אני חדש...

קבלו אותי יפה

RuStY RaStA

New member
יאללה עוף מפה לא רוצים אותך../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ברוך הבא
לא להיבהל...

sacrament

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

אולי כדי שנכיר אותך טוב יותר, תענה על כמה שאלות... 1. מי מהארבעה הכי אהוב עליך, אם בכלל? 2. אלבום אהוב? שיר אהוב? 3. איך הגעת ללד? וקצת גם על עצמך...אם תרצה שיהיה לך סבבה ונחמד בפורום, וכמובן יום טוב...

Mr Jack

New member
חחח...התחלתי לשמוע לד זפלין רק

בשבועיים האחרונים בערך, האמת. הספקתי לשמוע את ארבעת האלבומים הראשונים שלהם, שבינתיים האהוב עליי הוא הראשון. שיר אהוב, כמו שזה צפוי - מדרגות לגן עדן (פשוט יצירת מופת). עד לפני כמה חודשים לא יכולתי לסבול אותם אפילו, ופתאום גיליתי את הקסם בהם :) את חברי הלהקה לא הספקתי להכיר מספיק, כדי להגיד את מי אני הכי אוהב. אבל נראה לי שאת ג'ימי פייג' (בגלל שאני מנגן בגיטרה, והוא ממש אחלה). וזהו, יום טוב :)

sacrament

New member
אמממ...מעריץ חדש...

חביב... גם אני אהבתי בהתחלה את האלבום הראשון. אם לומר את האמת , הוא עדיין האהוב עליי
, במיוחד את babe, I'm gonna leave you גם את סטרווי אהבתי, אבל אז גיליתי את קשמיר, שיר שגרם לי להבין מהי יצירת מופת אמיתית. אני אוהבת את רוברט, אני מניחה שאני מזדהה עם השיער שלו... בכל אופן, תשמע עוד אלבומים (פיזיקל גרפיטי...!) ומקווה שתהנה פה.

ברוך הבא =)

נא למלא את הטפסים שבקבלה בשלושה עותקים ולרוץ סביב כסא המחשב 5 פעמים בעודך צורך "לד זפפפפפפפ"

RuStY RaStA

New member
פירוט מקיף נמצא במרחק של כמה דפים

אחורה... של אורי, ועוד כמה פרשנויות....

למעלה