היי אני חדש...

Wiccan Scorned

New member
היי אני חדש...

אני רואה תסידרה מהפרק הראשון... אני כרגע עם ארה"ב... עונה אהובה...כרגע שניה... שלישית בזמן האחרון מצויינת אך החצי הראשון לדעתי חלש... אמממ... יש לי תעונה הראשונה בDVD... דמות אהובה...אמממ... סידני...מייקל (גררררררררר
ררר) וג'ק... אמממ... פרק אהוב.. ללא ספק Phase One... ומקווה שאנה פה...

inbal145

New member
אווו חדש../images/Emo99.gif ברוכבא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני ענבל
מסכימה איתך בכל מילה
תהנה בפורום
העונה השנייה מדהימה
העונה השלישית באמת משתפרת
והפרק שציינת מדהים
לעונה השנייה מעניין למה פרק מדהים
מייקל
סידני

Wiccan Scorned

New member
אני שמח שמצאתי תפורום הזה../images/Emo9.gif

כ"כ הרבה זמן חיפשתי פורום לסידרה... אניווי מייקל שווה בטירוף ועם סידני בכלל.... אני לא יודע אם אתם מחשיבים שינויי תסרוקות
אבל: הפוני של גארנר פשוט 100מם

joyalfa

New member
לר הבנתי משהו

אתה בן ואתה מתלהב ממייקל אומר עליו גררררר ואומר שהוא שווה זה אומר שאתה הומו או דו לא ?

הרמוני

New member
100מם- אהבתי!../images/Emo6.gif בכל אופן...

אני חושבת שהפוני מקסים..אבל יש פה חילוקי דעות בעניין.. ברוך הבא בכל אופן!!

rifkin1

New member
ממש אין בעיה עם זה

וג'ואיס פיצה לא כל גבר שאומר על גבר אחר שהוא נראה טוב נחשב הומו. אה וברוך הבא אושרי זה אחלה פורום: ווארטי וקרלוצה ממש מתוקות ומצחיקות וג'ואי אלפא...לא נורא מתרגלים אליו (סתם כפרה....נו 8 שנים). בכלל כולם פה אחלה. אז מה אתה אומר על ג'ן ומייק????

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifברוך הבא אושרי../images/Emo24.gif

וברוווווווווור שתהנה כאן

varty

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לקח לי קצת זמן....חחחחחחחחחחחחחח

ברוך הבא!!!

איזה יופי עוד בן..
סליחה שאני מגיבה רק עכשיו אבל בימים האחרונים היה לי לחוץ ועמוס.. (סוף סוף סיימתי את המתכונת שניסיתי ללמוד אליה בין ההתרצציות..)

amirze

New member
גם אני פה!

וגם אני בן!... ברוך הבא! הפורום הזה צריך קצת חיזוק... אגב אני עובד עכשיו על עידכון האתר בשבילכם עם כל המידע על העונה השלישית...

inbal145

New member
אוקיי... עכשיו יש לי שאלה../images/Emo12.gif

לאן אתה נעלם לנו כל הזמן
הרבה זמן רציתי לשאול אותך מה קורה עם האתר
שמתי
שהוא לא מתעדכן כבר הרבה זמן

amirze

New member
אני פה תמיד :)

רק שלא תמיד יש לי מה לרשום, בדרך כלל שאני מגיע ורואה תדיונים אז מישהו כבר רשם את מה שחשבתי... ובקשר לאתר, זה קשה לעדכן אתר כזה לבד, ויש לי עכשיו גם לימודים ובגרויות, אז אני משתדל לעבוד עליו מדי פעם...אל דאגה בקרוב יהיה עדכון גדול פיצוץ... ומור, אם את רואה את זה, אני משתמש בתקצירים שלך לעונה הראשונה, עם קרדיט כמובן ;)

למעלה