היי אני חדש !

A v i s h y 1 7

New member
היי אני חדש !

היי ממצב אני חדש יש לכם פורום מגניב לאללה גם אני כמוכם משוגע על סרטי אימה מתח או איך שלא תקראו לזה... ויש לי די הרבה סרטים בוידאו עם אתם רוצים משהו תכתבו ותגידו מה יש לכם להציע פסיכו- הגירסא החדשה פסיכו 2 בית קברות לחיות 1 בית קברות לחיות 2 משחק ילדים 1 הכלה של צ'אקי בחזרה מהתופת הניצולים אגדה עירונית 1 צעקה 1,2,3 גם ל-DVD יום אהבה קטלני סיוט ברחוב אלם כל הסרטים כולל פרדי נגד ג'יסון: סיוט ברחוב אלם 1 סיוט ברחוב אלם 2- נקמתו של פרדי/ גם לא מתורגם סיוט ברחוב אלם 3- לוחמי החלומות סיוט ברחוב אלם 4- ילד החלומות סיוט ברחוב אלם 5- סיפורי סיוט ברחוב אלם סיוט ברחוב אלם 6- הסיוט סיוט ברחוב אלם 7- סופו של פרדי קרוגר פרדי קרוגר- הסיוט החדש 1997 פרדי נגד ג'יסון יום שישי ה- 13: פרק 2 פרק 4 ליל הבכורה 2 המקפיאים מגרש השדים הגירסא המקורית מגרש השדים הגירסא החדשה הזבוב 2 הדוד סאם עיר הרשע מוות שחור דולי המתוקה מעורר השאול אדון המשאלות 1,2 אני יודע מה עשית בקיץ האחרון 1,2 הכינוס ילדי התירס זה הניצוץ גן הרשע

boolbool boy

New member
גם הזבוב 1 סרט מעולה!

וסרטים ממש מגניבים! אני ממליץ לך על הסרטים "פירד דוט קום", "13 רוחות", וגם "IT" (זה), סרט די ישן, אבל ממש נחמד...

Herzeleid

New member
גם אני../images/Emo5.gif

חרא של סרט!! במיוחד איך שהם נלחמו בזה[בעכביש] זה היה כ"כ פתטי.ובכלל כל הסרט היה דפוק ולא היו מלא קטעים[אוקיי לגיטימי שהם לא היו בסרט כי אם היו מכניסים אותם הסרט היה הופך לגירסה פדופילית סוטה שניתן להשיג רק באינטרנט] אין כמו הספר של סטיבן קינג-הסרט עלוב וסתם הורס ת'מקור!

A v i s h y 1 7

New member
דווקא אהבתי

למישהו ממכם יש את הקטע המפורסם מפסיכו המקורי במחשב? יש לי את זה בקלטת של פסיכו 2 זה פששוט ענקי !!!!

A v i s h y 1 7

New member
לא

אבל השגתי היום עכשיו הרגע את כל הסרטים של פסיכו 1- ברוכים הבאים למלון "בייטס"-1960 + 2000 2-אחרי 22 שנה-1983 3-עיתון המוות-1986 4-אתם מכירים את נורמן, עכשיו תכירו את אמא !-1990 הם פשוט מדהימיםםםםם

dani2004

New member
היי

יש לך סרטי אימה גם עם תירגום אתה מעונין בשיתוף דרך המאסנג'ר

A v i s h y 1 7

New member
לdani2004

כל הסרטים שיש לי הם בוידאו ודי ויד די וכולם מתוגרמים חוץ מפסיכו-1960 וצעקה 3

i love usa

New member
אממ..אם אני מחפשת משהו

אני האמת רוצה סירטי DVD אבל בלי תרגום כמה אתה משלם על סרט DVD?? אני חושבת לקנות דרך איביי כמה סרטים דיי זול שם האמת

i love usa

New member
לא קנית אותם??

אני מאמינה שהם לא פתאום הופיע אצלך בבית השאלה היא מאיפה קנית אותם??

A v i s h y 1 7

New member
אההה...

מהספרייה תמיד מגיעים סרטים מהמלאי למכירה אבל עם יש משהו שאני ממש רוצה אני מבקש לקנות את זה לא תמיד מסכימים אבל זה לא מעניין אותי אני אקנה עם או בלי שירצו

למעלה