היי! אני חדש!

המקטרג

New member
היי! אני חדש!

אני מתבייש להגיד... אבל נכנסתי לקטע של גרין דיי מהאמטיוי, כששמעתי את bobd וamerican idiot... והורדתי כמה שירים שהמליצו עליהם, וממש אהבתי, כדי לקנות את הדיסק? כאילו... אני שמעתי את השירים האלה (למטה) ולדעתי הם מעולים, אז כל הדיסק נשמע כמוהם? Green Day - American Idiot Green Day - American Idiot - 04 - Boulevard Of Broken Dreams 02 - Green Day - Jesus of Suburbia 06 - Green Day - St.Jimmy 10 - Green Day - Letterbomb .... ביי!

המקטרג

New member
אגב...

אני רואה עכשיו את הקליפ של bobd ובסוף יש קטע שהמתופף מנגן בשמיניות על הסנר ויש גיטרות חשמליות והכל, ואז רואים את המתופף, ויש לו הבעה מוזרה כזאת כאילו הוא גומר... לא יודע, זה קורע בטירוף, גם אתם שמתם לב לזה?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifטוב...

לטרה בהחלט יש לפעמים הבעות מוזרות, בל מה הקשר לזה שהוא גומר או משהו?

ברוך הבא!../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

אני ממליצה לך לקנות את הדיסק, כי הוא פשוט טוב. אם אהבת את השירים האלה, תאהב את כל שאר הדיסק! בקשר למתופף (טרה) וההבעות שלו, הוא מטורף, תתרגל.

NOYMAN12

New member
כן מאוד !!

יש לי את הדיסק והוא ממש יפה יש עוד שירים יפים בדיסק : ARE WE THE WAITING .... כדי לך להוריד שירים ישנים גם אני בתחילת השנה התחלתי לאהוב אותם יש את האתר הרשמי ובו את רשימת השירים של כל האלבומים ושיחזרתי את כל השירים ועכשיו אני מכירה את רובם .... יש עוד אתר של גרין שיש בו מידע על הלהקה ועוד הרבה שטויות כאלה ... מקווה שעזרתי לך !!! שקד ...

coullette

New member
תקנה

אבל תקנה גם את הדיסקים היותר מוקדמים שלהם כמו דוקי,נימרוד,וורנינג..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifממש כדאי לך לקנות את הדיסק,

אבל לדעתי מהדיסק הזה are we the waiting הוא הכי טוב,וגם Holiday מצויין... אבל אתה כנראה אוהב שירים יותר קופצניים, או משהו, אז תקנה אותו, הוא מצויין... אבל יש להם דיסקים ישנים שהם גם מצויינים... Nimrod, Dookie, Warning ועוד...

המקטרג

New member
תגובה...

אני מניח שאני אקנה באמת... אגב, אני גן מנגן בגיטרה חשמלית חצי שנה :)

vicki H

New member
ברוך הבאה...!!!

ולמה להתבייש?? גם אני הכרתי את גרין דיי ככה...ואהבתי אותם מאז..:)

darklighter

New member
ברוך הבא../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif

השתלבות מהנה
תקנה את הדיסק כל השירים טובים...

למעלה