היי אני חדש

היי אני חדש

שלום לכם!!! אני חדש כאן ואני מקווה להנות!!!! אז זה הכל לעת עתה להתראות!!!

Naraku SeXy

New member
אהוי !!!

גם אני לא מזמן הצטרפתי ! אני מקווה שתהנה ...אני זהר ..אבל אתה יכול לקרוא לי היקארי
אני בטוחה שלפי הכינוי כבר הבנת מי הדמות האהובה עליי !! אז תהנה !

שירשור הפרק היומי??

היכן זה נמצא?? טוב זה כבר לא משנה אני אמצא את זה עכשיו...

ברוך הבא ^-^

הנה עוד פקץ שמשתמש במליוני טרילוני סמני קריאה >.< סתאאם
נעים להכיר ^_^ (דרך אגב, אם אתה אוהב את קגומה, אז 'פקץ' זה מחמאה בשבילך, כי גם קגומה היא פקצה... חמודה מאוד, אבל פקצה.
)

לי Li

New member
XD

זה באמת מכאיב בעיניים (למרות שהוא דווקא לא השתמשהו בכאלה הרבה) אז, דיי להשתמש בסימני קריאה!!!!!!!!!!!11111111111111אחדאחדאחדאחד

לי Li

New member
ליתר דיוק

דיי להשתמש בהרבה סימני קריאה (ועכשיו אני לא אעשה שוב בכוונה סימני קריאה והמון אחדים כמו שהרבה עושים ^^" סתם כי לא יפה להכאיב לכם שוב את העיניים ^^") כמה פה וכמה שם זה בסדר

טוב אני לא מבין אתכם

למה אתם חושבים שזה מכאיב בעיניים?? מוזר.. טוב לא משנה..

לי Li

New member
כי זה באמת מכאיב

כשאתה מנסה לקרוא משהו נורמלי ורואה בהלבדגחכ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ךגלחכדגלךחכ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כגדלךכחדגךכחדלךג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111 גכגכוגלכחגד!!!!!!111111111111111111111111111111111 קרולךגחכגכחגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא דיברתי על מה שאתה הקלדת, 3 סימני קריאה זה בסדר גמור
דיברתי סתם בכלליות ^^"

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

Bakura

New member
אהוי ^_^ גמ'ני חדשה, מקווה שתהנה

... ואל תעלב, אבל אתה יודע ש"אינויאשה" כותבים Inuyasha, האי? 00;

חחח בוקר טוב לכם

ראשית: בהתחלה תמיד כתבתי INOYASHA אבל שמתי לב שהמון כותבים כך: AINOYASHA ולפי דעתי ככה זה גם נראה יותר טוב.. דבר שני: אניני מאהוב בקגומה היא בסה"כ דמות אנימה מצויירת... דמות אנימה מצויירת יפהפיה אבל לא משנה שיהיה דבר שלישי: חזור על מה שאמרת!!! אני לא פאקץ!!! או מה שזה לא יהיה... טוב אתה סתם צחקת איתי אז מה זה משנה.. שיהיה לכם יום נעים!!! מאת: אינויאשה

קצת על עצמי...

טוב אז שמי אוריאל אני גר בנהריה אני גיל: 16(אל תתפלאו) מתאמן בחדר הכושר 3 שנים לא אתן לכם פירוט מלא על המראה שלי וזה בגלל שלא תחשבו שאני משדר צניעות אני מעדיף שתקראו לי בכינוי שלי "אינויאשה" ולא בשמי... יום נעים!!! מאת: אינויאשה

Fay Wood

New member
למה? אוריאל זה שם יפה.. וברוך הבא!!

אני אפרת... אל תקרא לי ככה.... אני מקווה שתהנה פה ו... אוריאל זה שם יפה...
לאח שלי קוראים ככה... ^_^"

למעלה