היי אני חדש!!!

היי אני חדש!!!

טוב אנשים אז אני חדש ככה בפורום אני תום ואני רוצה להכין לכם ככה במהלך הזמן משחקים ודברקים על הטופ מודל אז הנה הכנתי לכם שאלונים ותהנו מהם!!! (למרות שכבר היו כאלו שהכינו) 1.) מי מהעונה השנייה הייתה נחשבת כמסחרית? *יואנה *מרסדס *שנדי *אף אחת 2.) מי אמרה מהעונה השנייה ניסתה לרמוז שיואנה בולמית? *הת'ר *קמיל *ג'אנשה *טוקרה 3.) איזה סוג של מכונית הסיעה את המתמודדות בעונה הראשונה? *MERCEDES *TOYOTA LAND CRUISER *KIA *BMW X5 4.) מי הייתה הבחורה שסבלה מפחד גבהים בעונה השנייה? *אפריל *קייטי *ג'אנשה *אנה 5.) לאיזו תצוגת אפנה דיגמנו שאנון ואדריאן בעונה הראשונה? * VICTORIA SECRET * BABY FATT * HETERET * GUCCI 6.) אילו דוגמניות זכו בעונה השנייה למפגש עם האימהות שלהם? *יואנה וסיאומורה *הת'ר ושנדי *מרסדס ושרה *אפריל וקייטי 7.) מי בעונה הראושנה היית מורחת כל רגע קרם ידיים? *אבוני *טסה *ג'יזל *אדריאן 8.) מי מהמתמודדות בעונה השנייה בגדה בחברו? *קייטי *שנדי *אנה *באתני 9.) מי היית נחשבת בעונה השנייה כבעלת חזה גדול? *קייטי *בתאני *סיומורה *יואנה 10.) איך קוראים לכלבה של נולה מרין? *מיני *קים *גוצ'י *פלאפי 11.) איזו מתמודדות טענה שהפה שלה נראה כמו קוף בפרופיל? *שרה *קייטי *קלי *אמנדה 12.) איך קוראים לבן של אמנדה? *ג'ון *ג'יימס *אלייז'יה *אין לה בן 13.) מי מהמתמודדות בעונה השלישית לא יודעת ללכת על עקבים? *נורל *קריסטי *מגדלנה *ליאה 14.) מיהו רוברט דנילו? *הסטייליסט *הצלם *מעצב השיער *התאורן 15.) מי מהעונה השנייה אמרה ג'ניס שיש לה תחת חמוד? *מרסדס *ניקול *יה-יה *קמיל בהצלחה! התשובות למטה! 1. מרסדס 2. קמיל 3. BMW X5 4. קייטי 5. BABY FATT 6. מרסדס ושרה 7. אבוני 8. שנדי 9. בתאני 10.מיני 11.קלי 12.אלייזי'ה 13.נורל 14.מעצב השיער 15.מרסדס

niranat

New member
../images/Emo45.gif מגניב!

אחלה רעיון! חשבת עליו בעצמך?
11 תשובות נכונות

JULI4561

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא הצלחתי ב-3 ! זה אורמ 12 תשובות נכונות יפהה ....

למעלה