היי אני חדש

היי אני חדש

כל הזמן אהבתי פוטבול יש לי כדור חולצות הכל הייתי רוצה לדעת אם יש בארץ חוג פוטבול?

בגלל שאני חדש

אולי כל אחד יגיד איזה קבוצה הוא אוהב אני את וושינגטון סיטינלס

Yo-man

New member
תהיה בעיה לענות לך....

פשוט כי הקבוצה שרשמת לא קיימת ב-NFL. לוושינגטון יש את ה-redskins. לא יודע מה זה סיטינלס... חוץ מזה עם הזמן ועם תחילת העונה תוכל להכיר פה את כולם ולראות מי הם אוהדים. לגבי חוג פוטבול - אין כזה דבר בארץ כי אין מאמנים. ובינתיים אין ביקוש כזה גדול לפוטבול, אבל כולנו פה מקווים שזה ישתנה. אם בא לך ללמוד יותר על החוקים במקרה, יש כמה מאמרים בספריית הפורום. ברוך הבא לפורום

lambdeus

New member
וושינגטון סנטינלס

אם התכוונת אליהם, אז אתה בבעיה כי זו קבוצת בייסבול ולא פוטבול. הסנטינלס הם הסינדרלה של ליגת הבייסבול האמריקאי. קבוצה חדשה שהחליפה את אחת הקבוצות הקנדיות שהיו בMLB (major league baseball . כאמור קבוצה קטנה עם תקציב נמוך שבשנתה הראשונה מחזיקה בראש הבית החזק ביותר בליגה. אבל היות וזה לא פורום בייסבול, אלא פורום פוטבול, נצא מתוך הנחה שאתה אוהד את הוושינגטון רד-סקינס ופשוט התבלבלת בשם. ברוך הבא.

Amir BA

New member
לא מדוייק

אין לי מושג מי זה הוושינגטון סנטינלס. קבוצת הבייסבול של וושינגטון נקראת הנאשונלס (NATIONALS)

lambdeus

New member
חוג פוטבול

משחקים בארץ פוטבול: באזור תל אביב ובאיזור חיפה. אבל אלו משחקי תאקל ובגלל האינטנסיביות והכח שמשקיעים שם, משחקים רק אנשים מעל גיל 17. תקן אותי אם אני טועה אבל נראה לי שאתלה קצת פחות מזה. אופציה נוספת שעומדת לרשותך היא לשחק פלאג פוטבול. שזה בדיוק כמו פוטבול רגיל אבל בלי התאקלים. משחקים פךאג פוטבול בתל אביב ובירושליים. בתל אביב זה בכל יום שבת בשעה 14:00 במגרש הרוגבי של הספורטק. אפ תרצה פרטים נוספים על פעילות ספציפית, תשאל פה.

אני מכיר את הפוטבול דגלים

זה לא שווה אבל אתה יכול לתת עוד פרטים אני בן 13 אני יכול לשחק?

למעלה