היי! אני חושבת שאני לא נמצאת פה פעם ראשונה מאז

עדגיל

Well-known member
היי! אני חושבת שאני לא נמצאת פה פעם ראשונה מאז

התגלו ערכי הגלוקוז וה-A1C. הגלוקוז היה בהתחלה כ-90 וה-A1C היה 6. ומשהו. עשיתי ספורט, נרשמתי למכון כושר, אני עצמי רזה מאוד אבל עם בטן נפוחה. אחרי תפריט דיאטה + נטילת ג'ימינמנה+ נטילת כדורי חילבה, ואחרי המכון כושר ירדתי במשך 3 חודשים בכ-10 ק"ג, שגם ככה חסרים לי, הגלוקוז ירד ל-80 ומשהו, ה-A1C ירד בכמה יחידות בודדות אבל עדיין חצה את ה-6 , אבל כל מי שהכיר אותי חשב שחליתי בסרטן בגלל שהלחיים שלי היו שקועות מרוב השידפון. והרופא לא היה מרוצה גם מהתוצאה ואמר שהיא לא משקפת כלום ושאני סוכרתית עם כל הדיאטה והספורט. אבל, ביקשתי ממנו עוד קצת צ'אנס כי הוא רצה לתת לי גלוקומין. רצה הגורל ונשברתי, ושוב עליתי במשקל ושוב התחלתי לאכול מכל דיכפין. עכשיו אני עומדת על A1C-6.6 והגלוקוז 110. בשבוע שעבר הודיע לי הרופא שאין מנוס מנטילת תרופות והציע לי להשתמש באקטוס תרופה שאותה כינה "דור חדש של תרופות". הרוקחת שאלה אותי למה את לוקחת אקטוס? הגלוקומין לא טוב לך? אמרתי לה שבכלל לא השתמשתי בגלוקומין. מהון להון חזרתי הביתה עם האקטוס. עכשיו אני שואלת את עצמי אם אין דרך אחרת להתחיל טיפול תרופתי שכנראה אין מניעה ממנו. הבנתי שהאטוס טוב למי שהגלוקומין לא טוב לו. גם קראתי קצת באינטרנט על התרופה ולא עשה לי טוב. אני שואלת אתכם המנוסים מה אתם מבינים מכל הסיפור שלי?
תודה

למעלה