היי אני חייבת לברר משהו...

Good Insanity

New member
היי אני חייבת לברר משהו...

אני די מבואסת כי תמיד חשבתי שבינתיים משודרים הפרקים בשידורים חוזרים ושעדיין לא התחילה העונה החדשה! טוב אז פה ושם התעדכנתי ואני פשוט חייבת לשאול משהו(אני לא יודעת אם שאלו בינתיים) ראיתי את הפרק של היום ומה לעזאזל קרה בין ניק לטס?? מה זו הייתה הנשיקה הזאתי שניק דיבר עליה ומה נסגר עם דייב פתאום שחוזר??

ניק וטס ../images/Emo187.gif

בפרק הקודם דייב חזר להתחרות על ליבה של טס , והיא נישקה אותו . ניק שחשב שהוא וטס כבר משהו לקח את זה ממש קשה ועכשיו כמו תמיד הם סתם רבים על כל דבר . ודייב פשוט שם כי הוא הוטרינר שלהם, והוא וטס הסכימו על ידידות

moria007

New member
הם לא התנשקו!

דייב בסך הכל נתן לה נשיקה על המצח!!!!! רק אני שמתי לב?...

moria007

New member
זהו, שלא הבנתי

וגם למה טס לא העמידה אותו על טעותו? זה ממש לא סקסי חוסר הביטחון הזה שלו...

niminam

New member
גם אני לא הבנתי...

למה היא לא פשוט אמרה שדייב נישק אותה על המצח ושאין בינהם שום דבר? ניק יצא ממש אידיוט!

adinabl

New member
קוראים לזה גאוה!!!

טס לא רוצה לתקן אותו כי היא בטח חושבת שהוא אדיוט כי הוא לא סומך עליה!!! ויש לה יותר מידי גאוה בשביל לתקן אותו! היא רוצה שהוא יבוא להתחנן לסליחה!

נועה167

New member
זהו! גם אני לא הבנתי

על איזה נשיקה הוא מדבר.. חשבתי שפספסתי משו :Q ניק סתם אידיוט לדעתי... אני לא אוהבת אותו

Good Insanity

New member
תודהתודהתודהתודה....

וחוץ מזה כל גבר לא היה בדיוק נהנה לראות את המתחרה שלו מתקרב לבחורה שלו אפילו אם זה נשיקה על המצח....(סתם כי קראתי את התגובות וכבר אין לי מושג למי מהם להגיב) אני יודעת את זה ואני אפילו לא גבר!!

למעלה